STAȚII DE AUTOBUZ lăsate în bătaia vântului. Gălățenii au nevoie de refugii
Foto: Alina Şerban

STAȚII DE AUTOBUZ lăsate în bătaia vântului. Gălățenii au nevoie de refugii
Evaluaţi acest articol
(7 voturi)

"Viaţa liberă" continuă incursiunile pe străzile Galaţiului, pentru a vă arăta modul în care se prezintă staţiile de autobuz din oraş. De data aceasta, am avut ca obiective staţiile din Piaţa Energiei (General), IREG şi Casa Roşie, iar ceea ce am găsit aici nu este deloc îmbucurător. Exact cum ne-au sesizat în repetate rânduri diverşi cititori, în niciuna dintre aceste staţii nu există refugii, aşa cum ar trebui, pentru ca gălăţenii să poată aştepta autobuzele în condiţii civilizate.

Mai mult, din unele locuri lipsesc chiar şi băncile, iar acolo unde totuşi există, acestea sunt total insuficiente pentru numărul mare de călători. Cu toate aceste lipsuri, ar fi fost chiar de mirare ca în staţiile amintite să fi găsit condiţii de lux, precum hărţi ale traseelor sau orarul mijloacelor de transport care circulă pe ruta respectivă.

Oamenii care aşteptau autobuzul ne-au spus că sunt nemulţumiţi în general de aspectul neîngrijit al acestor staţii şi de faptul că, în ciuda sesizărilor făcute, autorităţile nu au luat încă nicio măsură.

Citit 3440 ori Ultima modificare Vineri, 19 Mai 2017 17:53

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.