Săptămâna viitoare, întâlnirea cadrelor didactice

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

În jur de 800 de profesori din toate colţurile ţării, printre care şi gălăţeni, sunt aşteptaţi în Capitală, la Congresul Cadrelor Didactice din România. Evenimentul va avea loc în perioada 27-30 august şi are ca principal scop dezbaterea proiectelor legislative din domeniul educaţiei. Organizatorul este Asociaţia Generală a Învăţătorilor din România (AGIRo).

În aceeaşi perioadă va avea loc şi Adunarea Generală a asociaţiei. La eveniment au fost invitaţi şi reprezentanţi ai sindicatelor, asociaţiilor părinţilor, studenţilor şi elevilor.

Delegaţii ce se vor reuni la Bucureşti vin din partea tuturor celor 58 de asociaţii sau sucursale din ţară şi din străinătate membre AGIRo. Vor participa, astfel, şi 62 de cadre didactice de peste hotare.

După cum am aflat de la preşedintele asociaţiei de la Galaţi, Lupu-Neicu Stan, la întâlnirea de săptămâna viitoare vor merge şi 32 de cadre didactice gălăţene. Printre acestea se numără şi doi inspectori şcolari de specialitate, Ana Secrieru (învăţământ preşcolar) şi Nicolae Maricel Lazăr (învăţământ primar).

Citit 599 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.