United ţine aproape de primele trei clasate

United ţine aproape de primele trei clasate
Evaluaţi acest articol
(5 voturi)

Echipa de futsal United Galaţi a întâlnit pe teren propriu, în cadrul etapei a patra din returul primului eşalon, o nou-promovată, Imperial Wet Miercurea Ciuc, pe care o învinsese în tur cu 3-1.

Şi de data aceasta, "ostilităţile" au fost controlate de echipă gălăţeană, care a condus cu 3-1, s-a desprins la 5-1, pentru ca pe fondul unei uşoare relaxări scorul final să fie 5-3 pentru United.

Marcatorii echipei gălăţene din acest meci au fost Laşcu - 2, Varela, Kailon Borges şi Burdujel.

Antrenorul Cosmin Gherman a trimis în teren următorii jucători: Wellington - Cojoc, Burdujel, Varela, Borges, Laşcu, Crăciun, Apostol şi Boubătrân. Nu au putut fi folosiţi Tudose - accidentat, Covaci - suspendat şi Cireş - convocat la echipa naţională pentru o "dublă" amicală cu Olanda, în deplasare.

Acţiunea echipei naţionale face parte din campania de pregătire pentru turneul final al Campionatului European de anul următor, din Slovenia. Primul meci amical din această deplasare în Olanda a avut loc deja, duminică, încheindu-se la egalitate, scor 2-2. Gălăţeanul Cireş nu a jucat, iar selecţionerul-jucător Robert Lupu a spus că debutul sportivului de la United îl pregătea pentru al doilea meci, care urma să se dispute aseară. "Sper ca în cel de-al doilea meci, de luni seară, de la Haga, să debuteze şi gălăţeanul Octavian Cireş. E un jucător valoros, de mare perspectivă", declara Lupu, pentru frf.ro, duminică seara.

Revenind la Liga I, cei de la United au rămas în "coasta" primelor trei clasate, în urma victoriei în faţa ciucanilor. Formaţia gălăţeană este pe locul 4, cu 28 de puncte (12 jocuri), precedată de Informatica Timişoara - 29p (11 jocuri), Autobergamo Deva - 30 p (12 partide) şi FK Odorheiu Secuiesc - 32p (13 meciuri).

Din această etapă mai sunt de jucat trei partide, a căror programare se întinde până pe 14 decembrie: Informatica - Politehnica Iaşi (7 decembrie), Muncitorul Reşiţa - Spicom Sf. Gheorghe şi Dunărea Călăraşi - Autobergamo Deva.

United mai are de jucat un singur meci în acest an, cel din etapa următoare, în deplasare, cu Politehnica Iaşi, programat pe 11 decembrie, apoi echipa va intra în vacanţă. Pentru formaţia gălăţeană, campionatul Ligii I se va relua anul următor, pe 25 februarie, în deplasare, cu Dunărea Călăraşi (locul 5).

Citit 895 ori Ultima modificare Luni, 04 Decembrie 2017 19:24

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.