Oţelul îşi aşteaptă suporterii la reunire cu multe premii

Oţelul îşi aşteaptă suporterii la reunire cu multe premii
Evaluaţi acest articol
(8 voturi)

UPDATE: Ca de obicei, publicul are acces liber la reunirea echipei de fotbal Oţelul, programată astăzi, de la ora 17.00. Accesul celor care doresc să asiste la eveniment se va face pe la poarta VIP a stadionului, clubul pregătind suporterilor multe surprize. Astfel, începând cu ora 16.30, primii zece suporteri care vin la magazinul clubului, aflat în dreptul peluzei Nord, vor fi premiaţi cu abonamente pentru toate meciurile de acasă din retur, iar următorii 50 vor fi recompensaţi pentru susţinere cu bilete la prima partidă din retur de la Galaţi.

De asemenea, toţi doritorii de produse din magazinul oficial vor beneficia de o reducere de 10 la sută, discount care creşte la 15 la sută pentru trei produse: fular „Strajerii Moldovei, bluză de antrenament şi hanorac cu glucă.

Totodată, cei care vor face cumpărături din magazinul oficial vor fi premiaţi cu vouchere valabile la firmele partenere.


Echipa de fotbal Oţelul Galaţi îşi încheie în această seară vacanţa de iarnă, antrenorul Alexandru Ciobanu anunţând pentru ora 17.00, la stadionul “Oţelul”, reunirea lotului şi începerea pregătirilor pentru returului Ligii a III-a.

În ultimele săptămâni, conducerea clubului a anunţat fortificarea lotului prin achiziţile fundaşului central Bogdan Matei (de la Academica Clinceni), fundaşului dreapta Alexandru David (de la AFC Hărman) şi mijlocaşului central Radu Necşulescu (FC Hermannstadt), campania de transferăruri urmând să continue.

Prima parte a pregătirlor va avea loc în Galaţi, iar apoi sunt programate două cantonamente, unul destinat pregătirii fizice, începând din 22 ianuarie, celălalt, din 14 februarie, care să includă meciuri de pregătire, cel mai probabil în Turcia.

Oţelul a perfectat până acum disputarea a două jocuri amicale, cu formaţiile Dacia Unirea Brăila (7 februarie) şi Academica Clinceni (9 februarie), ambele din liga secundă.

Echipa gălăţeană a încheiat turul Ligii a III-a, Seria I, pe locul al patrulea, la doar două puncte de primul loc, cel care asigură promovarea în eşalonul secund şi reprezintă obiectivul pentru acest sezon.

Citit 1753 ori Ultima modificare Miercuri, 10 Ianuarie 2018 10:44

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.