HOCHEI | Dunărea începe anul cu două deplasări dificile

HOCHEI | Dunărea începe anul cu două deplasări dificile
Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

UPDATE: Dunărea a pierdut încă un hocheist important, fundașul rus Timur Rasulov plecând de la echipa gălățeană


Echipa de hochei pe gheaţă CSM Dunărea reia, astăzi, seria meciurilor din sezonul regulat al Ligii Naţionale, după o pauză de o lună, între timp disputând turneul "Cupei României" şi apoi având o scurtă vacanţă.

Formaţia gălăţeană are de jucat două partide în deplasare, în faţa celor mai bune două echipe din acest sezon al Ligii Naţionale, Corona Braşov şi SC Miercurea. Partida cu Corona este programată astăzi, de la ora 18.30, la Patinoarul Olimpic din Braşov, pentru ca apoi echipa gălăţeană să se deplaseze la Miercurea Ciuc, pentru jocul de mâine cu Sport Club, formaţie care este lider detaşat în clasament. La o singură zi distanţă, sâmbătă, 13 ianuarie, era programat primul joc din acest an la Galaţi, tot cu SC Miercurea Ciuc, dar acesta a fost amânat, pentru că în aceeaşi zi formaţia harghiteană are meci în Erste Liga. Dunărea mai are două jocuri restante pe teren propriu, cu Corona, dar datele de disputare ale acestora nu au fost încă planificate, astfel că, conform programării existente în acest moment, primul meci la Galaţi din 2018 este tocmai pe 2 februarie, cu Progym Gheorgheni.

CSM Dunărea este pe locul 3 în ierarhia campionatului, la egalitate de puncte (32) cu adversara din această seară, Corona, dar având disputate patru partide mai mult faţă de braşoveni. Practic, echipa gălăţeană încearcă să termine sezonul regulat pe locul 4, ultimul calificant în semifinalele din play-off, având în acest moment un avans de opt puncte faţă de a cincea clasată, Steaua, postura de favoriţi a celor de la Dunărea fiind subliniată şi de faptul că steliştii au jucat două meciuri în plus.

În ceea ce priveşte componenţa lotului, CSM Dunărea a suferit o mare pierdere, cea a slovacului Robert Krajici. Acesta a plecat luna trecută în ţara sa, forţat de problemele medicale ale unui membru al familiei sale şi nu se va mai întoarce, cel puţin în acest sezon. "Am reziliat pe cale amiabilă contractul cu Robert, îi mulţumim şi public pentru tot ce-a făcut pentru Dunărea", a precizat Mihai Brandabur, director al CSM Dunărea.

Citit 1479 ori Ultima modificare Joi, 11 Ianuarie 2018 11:20

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.