Dublă de volei la Galaţi cu CS Universitatea și Arcada, iar handbalistele joacă la Brăila

Dublă de volei la Galaţi cu CS Universitatea și Arcada, iar handbalistele joacă la Brăila
Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

Sala ”Dunărea” va fi, astăzi, gazda şi a două meciuri de volei. De la ora 11,00, fetele de la CSU, liderul Seriei Est a Diviziei A2, vor primi replica focșănencelor de la CS Municipal, iar seara vor juca voleibaliştii de la Arcada.

Arcada va juca, de la ora 19,30, în etapa a 17-a a primului eșalon masculin de volei. Gălățenii vor încerca să mai ”înmoaie” atmosfera nefavorabilă care domnește în preajma sa după eșecul rușinos de la Baia Mare, înfrângere care a îndepărtat-o și mai mult de liderul clasamentului Diviziei A1 (7 puncte diferenţă faţă de Steaua). Parteneră este echipa ”U” Cluj, o grupare care se află în subsolul clasamentului. Meciul acesta va fi doar o ”încălzire” în vederea importantului examen din 30 ianuarie, când la Galați va avea loc o partidă internațională, cu o reprezentantă a voleiului din Slovenia - Volleyball Ljubljana, returul din optimile de finală ale Cupei CEV

”Sunt două meciuri pe care trebuie să le câștigăm. Dacă cel din campionat este abordabil (date fiind poziționările din clasament), partida de marți are o mare importanță. Este un meci într-o competiție respectabilă a continentului (Cupa ”Confederației Europene de Volei” - CEV) și trebuie tratat cu toată seriozitatea. Vrem un rezultat care să ne onoreze, pe noi, dar și voleiul din România”, ne-a spus managerul clubului Arcada, Mirel Zaharescu. În legătură cu măsurile anunţate după evoluțiile neconcludente din ultima perioadă, acesta a făcut precizarea că ”săptămâna viitoare vom avea o discuție în care vom decide măsurile disciplinare care se impun”.

Derbiul ”Dunării de Jos”, la Brăila

Handbalistele de la CSU Danubius vor juca, astăzi, de la ora 18,00, în deplasare, cu formația HC Dunărea Brăila. Partida, considerată derbiul "Dunării de Jos", este prima din returul Ligii Naționale. În tur, gălățencele s-au impus la limită, scor 15-14.

În acest moment, sportivele antrenate de Valeriu Costea se află pe locul 10, cu 12 puncte, în timp ce adversarele ocupă poziția a 9-a, cu 16 puncte.

”Meciurile fetelor noastre cu brăilencele au fost întotdeauna extrem de disputate. La acest lucru ne gândim și în momentul de față, sunt poziții apropiate în clasament şi mergem la Brăila să ne jucăm șansele, pentru că nu avem nimic de pierdut. Ne cunoaștem foarte bine valorile (n.r. - cei doi antrenori) și ştim cum să abordăm disputa din această seară”, ne-a declarat tehnicianul gălățean, Valeriu Costea.

Citit 850 ori Ultima modificare Vineri, 26 Ianuarie 2018 19:34

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.