CSM Dunărea, înfrângere în fața Progym

CSM Dunărea, înfrângere în fața Progym
Evaluaţi acest articol
(4 voturi)

UPDATE: CSM Dunărea a pierdut, scor 2-5, primul meci al ”dublei” cu Progym. Golurile gălățenilor au fost marcate de Chernenko și Kolyada. 


 

Hocheiştii de la CSM Dunărea revin pe gheaţa de la Galaţi, astăzi, de la ora 18,30, în primul meci al "dublei" cu Progym Gheorgheni, urmând ca duminică, ora 18,30, să joace în deplasare. "Dubla" este una extrem de importantă pentru echipa gălăţeană, care are nevoie de victorie pentru a-şi asigura locul patru, ultimul calificant în play-off. Gălăţenii abordează meciul din această seară de pe locul 4, cu 32 de puncte (26 de jocuri), având doar 5 puncte avans în faţa echipei de pe locul 5, Steaua (27 meciuri). Bucureştenii au oferit surpriza în penultimul joc cu Progym, pe care l-au câştigat cu 6-0, ca apoi, în meciul următor, să fie învinşi cu 9-0.

După meciurile cu Progym, Dunărea mai are de disputat două jocuri cu braşovenii de la Corona, restanţe ce sunt programate pe 15 şi 16 februarie, la Galaţi. Steaua are un program mult mai lejer pe acest final de campionat regulat, două meciuri cu ultima clasată, Sportul Studenţesc (în acest weekend) şi unul cu braşovenii de la Corona, pe 19 februarie.

Pe lângă problemele financiare care au persistat cam tot campionatul, Cristi Munteanu are parte şi de un lot foarte subţire, cu care este greu să mai ajungă la performanţele din anii trecuţi.

Citit 1734 ori Ultima modificare Sâmbătă, 03 Februarie 2018 11:36

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.