Karate tradițional | Gălățeni calificați în finala Campionatului Național

Karate tradițional | Gălățeni calificați în finala Campionatului Național
Evaluaţi acest articol
(4 voturi)

Sportivii de la cele trei cluburi de karate tradițional din Galați, Meikyo, Kodo și Karate Club, au fost și de data aceasta printre protagoniștii fazei zonale Moldova a Campionatului Național pentru cadeți, juniori, tineret și seniori, ediția din acest an având loc la Bacău.

Meikyo (antrenor Daniela Stamate Farkas) a participat cu un singur sportiv, Andrei Diaconu, care a obținut locul al treilea în proba de kumite individual, respectiv, locul al patrulea la kata individual, calificându-se pentru etapa următoare, finala Campionatului Național, care va avea loc la Iași, la începutul lunii mai. Diaconu a obținut, totodată, centura neagră la seniori.

De la Kodo (foto, antrenori Mihai-Cristian Tâmpeanu și Alin Daiciu) au participat 12 karateka. La seniori, Mihai Tâmpeanu a obținut patru locuri 1 (kata individual, kata echipe, enbu mixt și enbu masculin) și un loc 3 (kumite echipe), Alin Daiciu - două locuri 1 (kata echipe și enbu masculin) și un loc 3 (kumite echipe). La tineret, cel mai bun rezultat a fost obținut de Anca Codreanu, cu patru locuri 1 (kata individual, kumite individual, kata echipe și enbu mixt) și un loc 2 (fuku go). Celelalte rezultate sunt: la tineret, Alexandru Popescu - trei locuri 3 (kumite - individual și echipe, fuku go), Alex Butura - trei locuri 1 (kata - echipe și individual, enbu mixt) și un loc 3 (kumite echipe), Alexia Găină - un loc 1 (kata echipe), trei locuri 3 (kata individual, fuku go și kumite tindividual); la juniori, Bianca Moglan - două locuri 1 (kata echipe și enbu mixt) și trei locuri 3 (kata individual, kumite individual și fuku go), Cosmin Guteș - două locuri 2 (enbu mixt și masculin), Corina Dogaru - un loc 2 (enbu mixt); la cadeți, Vlad Popescu - două locuri 1 (kata individual și enbu masculin) și un loc 2 (enbu mixt), Daniel Negoiță - un loc 1 (enbu masculin) și Cătălina Stamate - un loc 2 (enbu mixt).

De la Karate Club (antrenor Nicolae Mărăndici), la seniori, Roxana Stoica (foto mai jos) a obținut două clasări pe locul 1 (kata și kumite, individual), iar Ioana Dumitru a încheiat concursul cu două locuri 2 (kata și kumite, individual). La juniori, Cristina Petcu a obținut un loc 1 (kumite individual), la cadeți, Alex Popa a terminat pe locul 2 (kata individual și enbu masculin, alături de Petru Ghionea) și pe locul 3 (kata echipe, alături de Victor Mirea și Petru Ghionea).

Finala "Naționalelor" pentru cadeți, juniori, tineret și seniori va avea loc la Iași, la începutul lunii mai, în timp ce "zonala" Moldovei pentru copii se va desfășura, tot la Iași, în perioada 23-25 martie.

Citit 2284 ori Ultima modificare Miercuri, 07 Martie 2018 19:17

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.