Micii hocheişti, turnee la Tg. Secuiesc şi Braşov

Micii hocheişti, turnee la Tg. Secuiesc şi Braşov
Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

Echipele de copii ale CSM Dunărea au participat la un turneu desfăşurat la Târgu Secuiesc, unde s-a jucat la categoriile de vârstă Under 8 (27 de echipe participante) și Under 10 (21 formaţii). Antrenorul gălățean Ion Berdilă s-a arătat mulțumit de evoluția elevilor săi, evidențiindu-l în special pe portarul Marcos Andreas, care a jucat atât la vârsta sa (U8), cât și la cea superioară.

La sfârşitul acestei săptămâni, micii hocheiştii gălăţeni vor participa la un nou turneu, de data aceasta la Braşov.

HANDBAL. Echipele gălăţene de juniori au susţinut noi meciuri din partea a doua a Campionatului Naţional, faza seriilor. La juniori II, CSŞ Galaţi s-a impus la Arrrubium Măcin, scor 40-23, şi este pe primul loc. La juniori III, CSS Tecuci (locul 2) - OK Sport Oneşti 26-21 în Seria B şi CSS Galaţi (locul 3) - Dobrogea Sud Constanţa 26-34 în Seria C.

HOCHEI. La Valdemoro (Spania) se desfăşoară Campionatului Mondial de hochei pe gheață pentru echipe feminine, Divizia II, Grupa B. România, cu portarul Bianca Bobu (Dunărea Galați) în lot, a pierdut primele două partide: 3-6 cu Noua Zeelandă și 4-9 cu Taipeiul Chinezesc (Taiwan).

Citit 897 ori Ultima modificare Marți, 20 Martie 2018 18:39

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.