Fetele de la LPS, campioane zonale

Fetele de la LPS, campioane zonale
Evaluaţi acest articol
(4 voturi)

Atleţii de la Liceul cu Program Sportiv (LPS) din Galaţi au obţinut rezultate foarte bune la etapa zonală din cadrul Olimpiadei Naţionale a Sportului Şcolar, care a avut loc la Constanţa.

Cea mai bună performanţă a fost reuşită de echipa feminină de pentatlon (foto) în competiţia liceenilor, care s-a clasat pe primul şi s-a calificat astfel la etapa finală, care va avea loc în următorul weekend, la Iaşi. Echipa LPS Galaţi (antrenor Marlena Chiţu) a fost formată din Dorina Bocănială, Anca Neculae, Diana Covrig, Mihaela Profir şi Denisa Florea.

Echipa similară a băieţilor, alcătuită din Alin Dănăilă, Gabriel Vintilă, Claudiu Ion, Eduard Turturică şi Mihnea Munteanu s-a clasat pe locul trei. Tot pe a treia poziţie au încheiat şi cei din echipa mixtă care a concurat la tetratlon, categoria gimnazii: Silvia Boacnă, Carmen Aftene, Bianca Ionescu, Lorena Stoica, Florin Ghiniţă, Cristian Modiga, Andrei Mazăre şi Lorenzo Plop.

La cros, a avut loc etapa finală a băieţilor – liceu, de unde Robert Cristian Dima (clasa a XI-a, prof. Genoveva Modiga) s-a întors cu medalia de bronz.

Citit 2915 ori Ultima modificare Miercuri, 02 Mai 2018 17:08

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.