Doar egal în ultimul meci al SC ”Oţelul”
Foto: Sonia Baciu

Doar egal în ultimul meci al SC ”Oţelul”
Evaluaţi acest articol
(12 voturi)

UPDATE: SC Oțelul a remizat, scor 1-1, în meciul din ultima etapă a campionatului Ligii a III-a, încheind sezonul pe locul al treilea (60 puncte). Golul gălățenilor a fost marcat de George Cârjan. (SB)


 

Echipa Suporter Club Oţelul Galaţi îşi încheie sezonul pe teren propriu, cu partida pe care o va susţine astăzi, de la ora 18,00, în faţa formaţiei AFC Hărman.

Oţelul încheie pe locul trei în cel de-al doilea sezon de la readucerea la viaţă a echipei brand al oraşului, fără să-şi atingă obiectivul, promovarea. Cu toate acestea, Adrian Sălăgeanu, emblematicul jucător din lotul Oţelului, consideră că suporterii au motive de mândrie pentru ce a fost în acest sezon şi îi aşteaptă la acest ultim meci în număr cât mai mare, aspect care ar da încredere tuturor pentru sezonul următor, unul în care este convins că reuşita va fi totală.

“Sunt suspendat la acest meci şi sper ca alături de mine, în tribună, să fie cât mai mulţi suporteri. Ar arăta astfel că au încredere în noi şi că împreună am trecut peste această dezamăgire, a ratării obiectivului. Ar fi un mesaj de sprijin pentru echipă, ca şi un altfel de mesaj pentru întreaga comunitate din oraş. Esenţa fotbalului o reprezintă fanii, fotbalul fără suporteri e ca nunta fără lăutari.

Pot să spun cu mâna pe inimă că Oţelul a dus această luptă pentru promovare doar pe teren, doar prin fotbalul jucat. Noi am fost singurii care am făcut asta, sunt destule argumente, dar care nu pot fi publicate. Lumea sper să înţeleagă că, într-un fotbal murdar, noi, Oţelul Galaţi, am jucat un fotbal curat, doar pe teren. Iar pentru asta, chiar dacă nu am promovat, noi toţi, echipă şi suporteri, avem de ce să fim mândri în acest moment”, a spus Adrian Sălăgeanu, campion şi câştigător al Supercupei României cu Oţelul în urmă cu şapte ani.

Partida Oţelul Galaţi – AFC Hărman va începe la ora 18,00.

Cealaltă echipă gălăţeană din Seria I a Ligii 3, Sporting Lieşti, va încheia campionatul cu un meci în deplasare, în compania formaţiei Bucovina Rădăuţi.

Citit 6816 ori Ultima modificare Sâmbătă, 26 Mai 2018 23:43

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.