Confirmări în lotul Oţelului pentru sezonul următor

Confirmări în lotul Oţelului pentru sezonul următor
Evaluaţi acest articol
(18 voturi)

Deşi s-a ratat obiectivul, Oţelul fiind singura dintre echipele de tradiţie din Liga a III-a care n-a reuşit promovarea, formaţia gălăţeană a încheiat sezonul într-o atmosferă plăcută, cu aproximativ 1.000 de suporteri care au venit la ultimul meci, 1-1 cu AFC Hărman, să-şi ajute favoriţii să treacă mai uşor peste dezamăgirea de nu fi pe primul loc. În peluză a fost şi un adevărat spectacol, cu o scenografie impresionantă, care a marcat 12 ani de existenţă a grupului de suporteri "Steel Boys".

Atmosfera în interiorul echipei a fost la final dominată de optimism, jucătorii exprimându-şi convingerea că s-a format un grup care sezonul următor are capacitatea să ajungă la promovarea mult dorită. "Pentru primul an în Liga a III-a, a fost un sezon totuși bun. S-a format o echipă bună, un lot competitiv, iar dacă se va rămâne măcar în proporţie de 70-80 la sută în aceeaşi formulă, cu siguranţă vom promova. Ne-a lipsit omogenitatea la început, când am pierdut puncte importante la acele două egaluri din primele etape ale returului", a spus atacantul George Cârjan, golgheterul echipei.

Udeanu şi David: "Rămânem aici"

Antrenorul Alexandru Ciobanu a lăsat din nou să se înţeleagă că adversarele pentru promovare au dus lupta nu doar cu mijloace strict fotbalistice. "Cu siguranţă, suntem dezamăgiţi. Toţi cei care suntem aici am căpătat o experienţă în plus, am învăţat ce înseamnă Liga a III-a, ce înseamnă să te baţi cu câteva echipe care au excesiv de multe arme. Dacă păstrăm în linii mari acelaşi lot, eu zic că putem în campionatul următor să nu mai avem oscilaţiile pe care le-am avut, în special în tur", a declarat tehnicianul gălăţean.

Dorinţa acestuia de a păstra majoritatea jucătorilor a primit deja două răspunsuri favorabile din partea unor fotbalişti veniţi la Galaţi în sezonul recent încheiat, fundaşul lateral Alexandru David şi portarul Andrei Udeanu. "Sezonul următor sperăm să fim promovaţi din tur, vorbesc foarte serios. Cu siguranţă, rămân aici", a confirmat David.

"Suntem dezamăgiţi că nu am reuşit să promovăm şi sperăm să recâştigăm încrederea tutor şi să o facem sezonul următor. Sunt fericit că mă aflu aici şi voi rămâne în continuare", a spus şi Andrei Udeanu.

Ambii aveau contracte cu Oţelul până la finalul sezonului, cu opţiune de prelungire.

Citit 4787 ori Ultima modificare Luni, 28 Mai 2018 15:41

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.