FUTSAL | Două plecări de la United
Foto: Sonia Baciu

FUTSAL | Două plecări de la United
Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

Vicecampioana United Galaţi a rămas fără doi dintre jucătorii importanţi din sezonul trecut, care se aflau la final de contract, iar acoperirea acestor plecări depinde de lămurirea nivelului de finanţare dinspre municipalitate.

Bogdan Covaci (foto) şi Guilherme Varela, veniţi la echipa gălăţeană în sezonul trecut, au avut contracte până în această vară, pe care nu şi le-au prelungit, iar de acest lucru a profitat una dintre contracandidatele la primele locuri din ultimii ani, Autobergamo Deva, care a anunţat transferul celor doi. De altfel, cei din Deva şi-au cam conturat lotul pentru următoarea ediţie a Ligii I, transferând şi trei jucători din străinătate.

La acest capitol, al pregătirilor pentru viitorul sezon, United este departe de unele dintre adversare, Toader Ştefu, preşedintele clubului, spunând că are planuri pregătite, dar pentru a le pune în aplicare trebuie să aştepte clarificarea nivelului sprijinului financiar dinspre municipalitate. “Situaţia este totuşi sub control, majoritatea celorlalţi jucători din lot sunt sub contract cu noi. Ne dorim să întărim staff-ul tehnic, să aducem un antrenor principal experimentat, iar la acest aspect suntem în faza tatonărilor. Transferurile le vom face şi în funcţie de părerea celui care va fi antrenor principal, dar şi în funcţie de buget”, a spus Toader Ştefu.

Conform acestuia, portughezul Vitor Hugo Costa, care a fost antrenorul principal al echipei în partea a doua a sezonului, va continua în cadrul clubului gălăţean, dar pe o altă funcţie, cel mai probabil ca antrenor secund.

În ultimele două sezoane ale Ligii I, United a încheiat pe locul secund.

 

Citit 1167 ori Ultima modificare Marți, 26 Iunie 2018 09:48

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.