Kamikaze Dojo, campioni la Openul European de karate kyokushin

Kamikaze Dojo, campioni la Openul European de karate kyokushin
Gălățeni, remarcați la Sibiu
Evaluaţi acest articol
(4 voturi)

Karateka gălățeni de la clubul Kamikaze Dojo (antrenori Viorel Popovici și Dan Pelin) au obținut rezultate excelente la Campionatul European Open de karate kyokushin, care a avut loc la Sibiu.

La competiție au participat peste 300 de karateka din Bucureşti, Braşov, Bacău, Giurgiu, Galaţi, Tulcea, Buzău, Târgu Jiu, Cluj-Napoca, Alba Iulia şi Sibiu, precum şi din ţările membre ale "United Traditional Kyokushinkai Federatio" (federația internațională de profil): Elveţia, Ungaria, Grecia, Republica Moldova, Slovacia, Serbia şi Israel. În paralel, a avut loc şi a doua ediţie a "Kyokushin League Tournament".

Cei 18 sportivi ai clubului gălățean au obținut 27 de medalii (10 de aur, 8 de argint și 9 de bronz) la Open, respectiv, 10 clasări pe podium (cinci pe locul 1, trei pe locul 2 și două pe locul 3) în Ligă.

Cel mai bun rezultat a fost al Crinei Gheorghiu, care a cucerit două medalii de aur (kata și kumite) la Open, respectiv, două clasări pe primul loc, atât la kata, cât și la kumite, la Liga Profesionistă.

La Open, Iulian Buhăescu și Ștefan Holiartoc au obținut câte două medalii de aur (kata și kumite), Eduard Holban - un aur (kata) și un bronz (kumite), Alexia Popovici - un aur (kata) și un argint (kumite), Adrian Balica - un bronz (kumite), Gilbert Caraman și Ianis Răduț - câte un argint (kumite), Ștefan Popovici - un argint (kata) și un bronz (kumite), Rareș Bălănică - un aur (kata) și un bronz (kumite), Florin Buhăescu - două argint (kata și kumite), Gerardo Dinu - două argint (kata și kumite), Andrei Zota și Emilia Sârbu - câte un bronz (kata), Beatrice Mihaiu, Răzvan Pletea și Cristian Gabra - câte o medalie de bronz (kumite) și Robert Gabra - o medalie de argint (kumite).

La Liga Profesionistă, Eugen Holban a obținut un loc 1 și un loc 2, Andrei Zota - un loc 1, Gerardi Dinu - un loc 2 și un loc 3, Iulian Buhăescu - un loc 2, iar Florin Buhăescu - un loc 1 și un loc 3.

Aceste rezultate completează succesul gălățenilor prezenți la Sibiu, unde karateka de la Triumf Dojo (Ana Cristina Stase și Adrian Stase) au obținut opt medalii.

Citit 4605 ori Ultima modificare Sâmbătă, 21 Iulie 2018 13:39

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.