Oțelul a ratat calificarea în turul 4 la Cupa României. GreuCuSporting
Foto: Sorin Pană - Sportul ilustrat

Oțelul a ratat calificarea în turul 4 la Cupa României. GreuCuSporting
Oțelul, îngenunchiat de Sporting Liești
Evaluaţi acest articol
(14 voturi)

 Lieștiul, mai tare decât Oțelul * Sporting s-a calificat în turul patru al "Cupei României" * Următoarele meciuri


UPDATE. Surpriză neașteptată în turul al treia din "Cupa României", în derbiul orgoliilor gălățene, Sporting Liești - SC Oțelul. Echipa Sporting Liești merge mai departe în Cupă, în faza în care intră în competiție toate echipele de Liga a II-a, după ce a eliminat dramatic formația SC Oțelul Galați, la capătul unei partide decise la loviturile de departajare. După 120 de minute, tabela era "blocată" la 0-0.

Partida, așteptată cu interes de suporterii ambelor echipe, care au fost în număr mare prezenți la stadionul din Liești, a fost una foarte disputată, cu numeroase ocazii pentru cele două formații. La loviturile de departajare, victoria lieștenilor a fost obținută cu scorul de 8-7. Pentru învingători au marcat Bârlădeanu, Sevastian, Voicu, Stancu, Constantinescu, Filimon, Munchiu și Iancu, în timp ce pentru "oțelari" au înscris Ghiocel, Antohi, Codreanu, Cîrjan, Gîță, Crihană și Sălăgeanu.

"Un meci interesant, mai ales prin evoluția scorului, la penaltiuri. Cele 90 de minute și prelungirile au oferit spectatorilor un joc echilibrat, frumos, plin de sportivitate. În ciuda orgoliilor celor două cluburi, jucătorii s-au respectat reciproc. Oricine putea învinge, însă băieții noștri s-au dovedit mai inspirați. Ultimele lovituri au fost executate de David și Ionuț Iancu. Fundașul Oțelului a ratat în timp ce noi am fructificat pentru 8-7. Anul trecut am pierdut cu Dacia Unirea Brăila, tot la penaltiuri, cu 6-8, de data aceasta șansa a fost de partea noastră", ne-a declarat Dorinel Matei, antrenorul secund și director sportiv la Clubul Sporting.

Antrenorul gălățenilor, Stelian Bordieanu, consideră că au avut șansa lor, dar că ocaziile nefructificate s-au "răzbunat", iar loviturile de departajare sunt greu de controlat. "A fost un meci disputat, între două echipe din același județ. Mă așteptam să fie un meci cu multe orgolii puse în joc. A fost o partidă în care am avut și unele momente bune de joc, am avut câteva ocazii bune, 5-6 ocazii mari de a marca, nu am reușit și s-a ajuns la loviturile de departajare și aici este greu să mai controlezi. Ne pare rău că nu am reușit să ne calificăm. Trebuie să mergem mai departe, să ridicăm capul din pământ, pentru că mâine avem meci de campionat și trebuie să ne concentrăm asupra campionatului. Felicităm Lieștiul și îi urăm succes mai departe!", a declarat tehnicianul gălățean.

Sâmbătă, va avea loc etapa a doua din campionatul Ligii a III-a, iar ambele echipe gălățene vor juca pe propriul teren. SC Oțelul va întâlni formația Sănătatea Darabani (ora 17,00, Stadionul "Oțelul"), iar Sporting Liești va juca împotriva celor de la Ceahlăul Piatra Neamț (ora 17,00).


Echipa Sporting Liești s-a calificat în turul 4 al Cupei României, în care intră în competiție toate echipele de Liga a II-a, după ce a eliminat dramatic formația SC Oțelul Galați, la capătul unei partide decise la loviturile de departajare. După 120 de minute, tabela era ”blocată” la 0-0. La loviturile de departajare, victoria lieștenilor a fost obținută cu scorul de 8-7.

Vom reveni cu amănunte.

Citit 3809 ori Ultima modificare Joi, 30 August 2018 18:08

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.