Repriza de încredere dintr-un meci pierdut. FC Universitatea, 0-2 cu echipa campioană (FOTO)
Foto: Iulia Kelt

Repriza de încredere dintr-un meci pierdut. FC Universitatea, 0-2 cu echipa campioană (FOTO)
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Echipa gălăţeană FC Universitatea a pierdut, scor 0-2, partida disputată duminică, pe teren propriu, în faţa multiplei campioanei Universitatea Olimpia Cluj, din cadrul etapei a treia din Liga I.

Jucătoarele echipei gălăţene au început meciul parcă intimidate de palmaresul adversarelor, iar asta le-a costat. În prima repriză, FC Universitatea a încercat doar să facă un joc defensiv cât mai bun, timorarea însemnând 0-2 la pauză.

A doua repriză a fost abordată având o atitudine mult mai pozitivă şi aspectul partidei s-a schimbat total, fiind mult mai echilibrat şi chiar cu câteva ocazii bune de a înscrie în contul gălăţencelor.

Jocul bun din repriza a doua le-a făcut pe fotbalistele de la FC Universitatea să termine zâmbind partida cu echipa campioană.

Experimentatul fundaş central Nina Anca, venită la Galaţi din acest sezon, a subliniat că ce s-a jucat în partea secundă le-a adus mulţumire şi un plus de încredere coechipierelor. "Am intrat cam timorate pe teren, cel puţin o parte din echipă, ceea ce este de înţeles, pentru că multe dintre coechipere vin din liga secundă şi nu au experienţa unor astfel de jocuri. În repriza secundă, când a dispărut timorarea, a fost cu totul altceva, adversarele au ajuns foarte rar la poarta noastră şi am avut ocazii de a înscrie. Cu atitudinea şi personalitatea întregii echipe din partea a doua, cred că nu am fi luat cele două goluri. În cei nouă ani de când joc, aceasta a fost înfrângerea la cel mai strâns scor în faţa celor de la Olimpia, iar asta arată că avem potenţial şi îmi felicit colegele. Felul în care am jucat în repriza a doua trebuie să ne facă să mergem cu încredere la Timişoara, pentru meciul de miercuri", a declarat Nina Anca.

Pentru FC Universitatea urmează o deplasare foarte lungă, la Timişoara, pentru meciul de miercuri cu Fortuna Becicherecu Mic, restant din etapa a doua. Fortuna a rămas singura echipă timişoreană în competiţie, CFR Timişoara anunţându-şi retragerea, după doar etape.

Citit 2603 ori Ultima modificare Duminică, 23 Septembrie 2018 17:44

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.