Deplasări dificile pentru Oţelul şi Sporting

Deplasări dificile pentru Oţelul şi Sporting
Evaluaţi acest articol
(5 voturi)

Cele două echipe gălăţene din Liga 3, Oţelul şi Sporting Lieşti, vor evolua în deplasare, astăzi, cu începere de la ora 15.00, în cadrul etapei a şaptea.

Oţelul, echipă aflată pe primul loc şi fără gol primit până acum, va juca cu Şomuz Fălticeni, antepenultima în clasament. Cei din Fălticeni nu par uşor de învins pe teren propriu, unde până acum au pierdut un singur joc, 0-1 cu CSM Focşani. În ultimul meci acasă, au făcut egal cu una din echipele bune ale seriei, Metalul Buzău. Totuşi, în partida din etapa trecută, de la Lieşti (scor 2-0), Şomuz n-a arătat mare lucru, aspect care, cumulat cu poziţiile din clasament, subliniază statutul de favorită pe care îl are Oţelul în acest meci.

Antrenorul Alin Pânzaru se bucură că gazonul de la Fălticeni este bun, sperând ca astfel Oţelul să-şi poată impună jocul. "Ne așteaptă o nouă deplasare lungă, în fața unui adversar care evoluează bine pe propriul teren. Am înțeles că vom evolua pe o suprafață bună, mă bucură acest lucru. Ar fi bine să țină și vremea cu noi, am intrat în luna octombrie,  sper să nu fie o perioadă cu ploi care să afecteze starea terenurilor. În orice caz, trebuie să fim pregătiți pentru orice condiții, să câștigăm meci de meci, avem puterea de face asta", a declarat antrenorul principal al SC Oțelul Galați.

Spre deosebire de Oţelul, Sporting Lieşti are o deplasare scurtă, pe care o va face astăzi, urmând să joace cu CSM Focşani. Lieştenii au parte de un adversar puternic, aflat pe locul al treilea, cu numai două puncte mai puţin decât Oţelul, dar Sporting a demonstrat deja că are potenţial pentru a scoate un rezultat bun. În ultima perioadă, Sporting a avut două meciuri directe cu CSM Focşani, un amical în presezon câştigat de cei din Lieşti şi apoi în Cupa României, tot la Focşani, unde Sporting s-a impus în reprizele de prelungiri (3-0, după 0-0 în 90 de minute). "Mergem să încercăm o nouă victorie, mai ales că avem un ascendent moral şi îi cunoaştem foarte bine pe cei din Focşani. Avem tot lotul valid, iar poziţia din clasament (n.r. - locul 8) ne obligă să acumulăm puncte cât mai repede", a declarat Ionuţ Niculcea, antrenorul principal de la Sporting.

După un început mai slab de campionat, echipa din Lieşti este în revenire, câştigându-şi jocurile din precedentele două etape.

Citit 2362 ori Ultima modificare Vineri, 05 Octombrie 2018 19:40

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.