Triatlon. Doi sportivi și antrenorul lor au fost premiați la București

Triatlon. Doi sportivi și antrenorul lor au fost premiați la București

frtri.ro (Radu Cristi)
Evaluaţi acest articol
(3 voturi)
3 comentarii

Trei gălățeni au primit, săptămâna trecută, recunoașterea meritelor din partea Federației Române de Triatlon. Sportivi ai clubului Danube Swim Galați, Delia Dudău și Albert Stratulat, câștigători ai circuitului național de cadeți, au primit premiul "YouthTri 2018", în timp ce antrenorul lor, Gabriel Constantinescu, a fost rasplătit cu titlul de "Antrenorul anului 2018".

Circuitul Național de YouTri a avut patru etape: Campionatul Național de Supersprint Snagov, Titans Triatlon București, Delta RowMania Tulcea și TriChallenge Mamaia. Atât la feminin, cât și la masculin, circuitul a fost câștigat de gălățeni.
Delia Dudău este câștigătoarea a două dintre cele patru etape, Titans Triatlon și TriChallenge Mamaia, aceasta obținând locul patru la "Naționalele" de Triatlon, având și o participare la Campionatul European din Grecia, devenind și campioană națională la Duathlon. "Este un titlu important pentru mine, în urma câștigării Circuitului Național YouTri. De la Delta Rowmania Triathlon am absentat, deoarece am participat la Campionatul European de Triathlon din Grecia. A fost un an dificil, în care a trebuit să împart timpul între pregătirea pentru competițiile sportive la nivel național și examenul de capacitate, reușind să fiu admisă la Colegiul Național Costache Negri", a declarat Delia Dudău.
Albert Stratulat a dominat clar circuitul, el câștigând cele trei etape la care a participat, Snagov, Titans și Mamaia. Singura lui absență a fost de la Delta RowMania, deoarece a participat la "Europenele" din Grecia. "A fost un an de vis! Un an cu multă muncă, alături de un om minunat, antrenorul Gabriel Constantinescu, care își dedică tot timpul pentru ca noi să ajungem ceea ce suntem azi. Triatlonul este sportul care mi-a intrat la suflet și încerc să fac tot ce pot pentru a ajunge cât mai sus", a mărturisit Albert Stratulat.
Antrenorul gălățean al clubului Danube Swim, Gabriel Constantinescu, a ținut să precizeze că "munca noastră ca echipă, transpirația lor și dorința de autodepășire au condus la rezultatele obținute".

Citit 1291 ori Ultima modificare Marți, 04 Decembrie 2018 19:07

3 comentarii

 • postat de emil p Marți, 11 Decembrie 2018 16:07 178.138.97.*** Link la comentariu
  0
  1

  Felicitari! Performanta cere sacrificii, disciplina, dedicare, pasiune si acesti copii cu siguranta stiu asta. Intrebarea este ce fac autoritatile pentru acesti copiii? cum ii sustin? cum ii incurajeaza?
  Daca am merge astazi si am intreba Directia Judeteana pentru Tineret si Sport , ar sti cineva de existenta lor?

  Raportează
 • postat de Ion carp Joi, 06 Decembrie 2018 13:53 5.13.135.*** Link la comentariu
  0
  2

  Bravo Bravo Bravo . Felicitări și le dorim cât mai multe titluri. Este de dorit să se facă mai multă publicitate mișcării sportive în municipiul și în județul nostru. Publicitatea să aibă scopul de a atrage copiii pe terenul de sport, nu numai de lauda cu munca altora. Încă odată felicitări acestor copii minunați.

  Raportează
 • postat de aleda Miercuri, 05 Decembrie 2018 10:47 82.137.9.*** Link la comentariu
  0
  5

  FELICITARI!

  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.