CSM Galați a câștigat în fața Stelei, în deplasare
Foto: Sonia Baciu

CSM Galați a câștigat în fața Stelei, în deplasare
Evaluaţi acest articol
(8 voturi)

UPDATE: CSM Galați s-a impus clar, scor 7-4 (1-0, 4-3, 2-1), în fața formației Steaua în primul meci al ”dublei” ce s-a disputat sâmbătă seara, la Tg. Secuiesc. Cea de-a doua partidă se va juca duminică, tot de la ora 18.30. 


 

Hocheiștii de la CSM Galați vor întâlni, astăzi și mâine, formaţia Steaua Bucureşti, în cadrul Ligii Naţionale, după o pauză competițională "forțată" pentru gălățeni, care au avut parte de numeroase amânări în această ediție de campionat.

Cele două partide vor avea loc pe patinoarul din Târgu Secuiesc, ambele cu începere de la ora 18,30. Cele două echipe se află la a doua dublă confruntare directă, gălățenii impunându-se categoric, scor 8-1 și 9-3, în meciurile disputate în luna octombrie, la Galați.

În clasamentul la zi, hocheiștii de la CSM Galați, antrenați de Vadim Şakraiciuk și Cornel Chiriță, se află pe locul al treilea, cu 25 de puncte, din 9 jocuri (opt victorii și o înfrângere, în prelungiri - la Corona Brașov), în timp ce podiumul este ocupat de HC Miercurea Ciuc - 55 puncte (21 jocuri) și Corona Brașov - 47 puncte (18 jocuri), iar Steaua, cu 18 puncte (17 meciuri), este pe locul al patrulea.

Gălățenii au jucat, până acum, mai mult cu echipele din partea de jos a clasamentului, având deja patru meciuri în fața celor de la Sportul Studențesc și alte două cu Gheorgheniul, astfel că această "dublă" cu Steaua poate să le consolideze poziția în vederea play-off-ului.

Președintele CSM Galați, Marius Cosoreanu, consideră că echipa de hochei are potențialul de a atinge acest obiectiv. "Faptul că echipa este pregătită de un antrenor străin, că jucătorii veniți au confirmat, ne face să credem că poate avea o traiectorie frumoasă și cu ușoare transferuri în sezonul viitor putem spera la un nou titlu de campioană. Echipa este o surpriză plăcută, obiectivul nostru este unul care se poate realiza ușor în acest sezon, calificarea în play-off", a spus Coroseanu, la Lider Sportiv de la ProFM.

"Cupa României", la Miercurea Ciuc

Ediția din acest an a "Cupei României" va avea loc în perioada 19-23 decembrie, în organizarea celor de la SC Miercurea Ciuc, cu meciuri atât la Ciuc, cât și la Cârța, și va alinia la start toate cele șapte echipe înscrise în Campionatul Național de seniori: Corona Braşov, CSM Galaţi, ACSH Gheorgheni, Steaua Bucureşti, Sportul Studenţesc, ACSH Marton Aron Sandominic şi SC Miercurea Ciuc.

Gălățenii au fost repartizați în grupă cu echipele Corona Brașov, Marton Aron și Steaua, urmând să joace după următorul program: pe 19 decembrie (ora 19,00, Ciuc) cu Corona Brașov, pe 20 decembrie (ora 19,30, Cârța) cu Marton Aron și pe 21 decembrie (ora 15,30, Ciuc) cu Steaua.

Câștigătoarele celor două grupe vor juca, duminică, 23 decembrie (ora 19,00), finala, ce va avea loc la Miercurea Ciuc.

Citit 1517 ori Ultima modificare Sâmbătă, 08 Decembrie 2018 22:33

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.