Minifotbal. Puştii de la Junior, finalişti în Vrancea

Minifotbal. Puştii de la Junior, finalişti în Vrancea
Evaluaţi acest articol
(4 voturi)

Mai multe echipe de copii şi-au dat întâlnire la Odobeşti, la o competiţie de minifotbal organizată de Clubul Prosport Focşani. La categoria 8 ani a fost prezentă şi o echipă a Şcolii de Fotbal Junior Galaţi, antrenată de Radu Zărnescu. Micuţii noştri fotbalişti au avut o evoluţie onorabilă ocupând locul al doilea. Aceştia au cedat în meciul cu FCSB, dar s-au revanşat cu vârf şi îndesat în partida cu Steaua Magică Iaşi, căreia i-au administrat o jumătate de duzină de goluri, scorul fiind 6-1. În faza semifinalelor, gălăţenii au dispus de echipa clubului organizator cu scorul de 4-3, la lovituri de departjare, după ce la finele timpului regulamentar a fost egalitate, 3-3, iar la un moment dat gălăţenii avuseseră 3-1 pe tabelă.

S-a ajuns în finală, cu FCSB, unde au fost conduşi cu 2-0 şi au revenit, încheind la egalitate, 2-2. Câştigătoarea trofeului a fost hotărâtă la loviturile de departajare, unde bucureştenii au fost mai siguri în execuţii şi s-au impus cu 4-2.

Lotul gălăţenilor a cuprins următorii jucători: Denis Bârlea, Christian Chiru - Ilie Matei, Radu Pârvu, Alexandru Vicol, Christian Palade, David Lupu, Bogdan Cohal şi Ciprian Pasăre. Pentru buna sa evoluţie, căpitanul "juniorilor", Ilie Matei, a fost declarat cel mai bun jucător al turneului.

Citit 1125 ori Ultima modificare Luni, 17 Decembrie 2018 17:47

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.