Halep, în ”optimile” de la Melbourne

Halep, în ”optimile” de la Melbourne
Evaluaţi acest articol
(11 voturi)

Liderul mondial Simona Halep s-a calificat în optimile de finală ale turneului de Grand Slam - Australian Open după ce a învins-o pe veterana de 38 de ani - Venus Williams (locul 36 WTA), cu scorul 6-2, 6-3.

”Am jucat cel mai bun tenis al meu. Este o mare provocare să joc în fața surorilor Williams. Pentru turul următor încerc să rămân la fel de concentrată, e o provocare, dar nu am nimic de pierdut. Serena este o campioană”, a declarat Halep la Eurosport. În ceea ce privește faptul că Simona participă fără un antrenor, după plecarea lui Darren Cahill, românca a precizat că după acest turneu va lua o decizie. ”Am nevoie de antrenor. Nu poți să fi singur la acest nivel. Mă bucur de moment, iar după acest turneu voi lua o decizie”, a mai spus Halep.

În turul următor, Halep o va întâlni pe Serena Williams (37 de ani, locul 16 WTA), multiplă campioană la Melbourne. În confruntările directe, Williams conduce cu 8-1, singura victorie a româncei fiind în 2014, în faza grupelor din Turneul Campioanelor.

 

Citit 1451 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.