CSM Galați, ultimul loc la finalul turului de campionat
Foto: Iulia Kelt

CSM Galați, ultimul loc la finalul turului de campionat
Evaluaţi acest articol
(6 voturi)

UPDATE: CSM Galați a pierdut, scor 19-22, în fața formației SCM Craiova, în ultimul meci disputat marți seară, la Galați. Handbalistele încheie turul de campionat pe locul 13, cu o singură victorie.


Handbalistele de la CSM Galați au în această săptămână două meciuri extrem de importante în vederea evitării retrogradării din Liga Națională. Ocupantă a locului 13, cu numai 5 puncte, echipa gălățeană are nevoie de fiecare punct pus în joc.

Turul campionatului se va încheia pe teren propriu pentru sportivele antrenate de gălățeanul Valeriu Costea, astăzi, de la ora 18,00, cu formația SCM Craiova (locul 8, 15 puncte) - câștigătoarea Cupei EHF și vicecampioana României. ”Ne așteaptă niște meciuri foarte grele, dar și foarte importante pentru noi în vederea îndeplinirii obiectivului (n.r. - menținerea în prima ligă). Suntem într-o situație grea, dar avem încredere în noi toți că putem reuși. Ne confruntăm adesea cu probleme de lot și asta ne-a costat... Avem o bancă scurtă și asta se simte acolo în teren. Eu am încredere în aceasta echipă că putem face lucruri frumoase împreună cu antrenorul nostru care mereu ne-a susținut și ne-a oferit încredere. Sper să fie cât mai multă lume alături de noi și să ne susțină în momentele grele. Nu pot promite că vom câștiga, dar pot promite că fiecare dintre noi vom da maximul din ce putem la ora meciului”, a declarat Daciana Balaban Curtean, coordonatorul echipei gălățene. Antrenorul Valeriu Costea consideră că este nevoie de multă concentrare în vederea abordării la victorie a meciului din această seară. ”Dacă tratăm meciul așa cum se cuvine putem face o surpriză. Nici Craiova nu mai este ce-a fost”, a spus Costea. Acesta a făcut precizări cu privire la echipa sa, care are două jucătoare indisponibile, Andriță și Caragea. ”Lotul pe care îl avem este mic, iar ritmul jocului impune schimbări frecvente. Pe fondul oboselii, au venit foarte multe greșeli până acum”, a completat antrenorul gălățean. În zona de menținere/promovare în prima ligă situația este destul de strânsă, cu HC Dunărea Brăila (locul 10, cu 8 puncte) și CSM Cluj Napoca (locul 11, cu 6 puncte). În primul meci din retur, CSM Galați va juca, duminică, cu Minaur Baia Mare (locul 4) - formație nou promovată.

Intrarea la meciul din această seară se face pe bază de bilet ce va putea fi procurat din holul Sălii Sporturilor, cu o oră înainte de începerea jocului. Prețul biletelor variază în funcție de poziția locurilor: 30 lei (fotolii), 20 lei (sector B, plus primul rând din sectorul A, respectiv, sectorul C), 5 lei intrarea generală, în timp ce juniorii care practică handbalul au acces gratuit.

Citit 1620 ori Ultima modificare Marți, 22 Ianuarie 2019 22:04

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.