Simona Halep ar putea alege un belgian în locul lui Cahill

Simona Halep ar putea alege un belgian în locul lui Cahill
În foto, Thierry Van Cleemput - plan îndepărtat
Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

Antrenorul belgian Thierry Van Cleemput, care s-a despărţit de David Goffin în urmă cu 24 de ore, s-a aflat în boxa Simonei Halep la meciul de luni, din optimile de la Australian Open, alimentând speculațiile privind o colaborare cu numărul 1 WTA, a scris La Derniere Heure, potrivit Digi Sport.

Van Cleemput a fost văzut luni dimineaţa cu racheta în mână pe Arena Rod Laver, în timp ce supraveghea încălzirea Simonei Halep, iar în timpul meciului a încurajat-o cu putere pe româncă, aplaudând şi ridicându-se de câteva ori la punctele câştigate de ea. ”Pot să înţeleg că este ciudat, dar deocamdată nu vreau să vorbesc. Nu ar ajuta cu nimic, decât dacă ar fi bine să spun prostii. Lăsaţi-mi puţin timp. Situaţia mea? Sunt în aşteptare”, a declarat antrenorul belgian după meci. 

Simona Halep declarase, sâmbătă, după victoria cu Venus Williams că se gândește la un nou antrenor după acest turneu. ”Am nevoie de antrenor. Nu poți să fi singur la acest nivel. Mă bucur de moment, iar după acest turneu voi lua o decizie”, a spus Halep.

Citit 671 ori Ultima modificare Luni, 21 Ianuarie 2019 17:20

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.