Duminică, la Tecuci. Finala fazei judeţene a „Cupei României” la FOTBAL

Duminică, la Tecuci. Finala fazei judeţene a „Cupei României” la FOTBAL
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Evenimentul acestui sfârşit de săptămână în fotbalul gălăţean se consumă duminică, la Stadionul Municipal din Tecuci. Aici se va disputa finala judeţeană a „Cupei României”, competiţie care a avut la start echipele gălăţene din eşaloanele 4 şi 5.

Până în faza „sferturilor” au ajuns două echipe din Liga a V-a – Mălina şi Valea Mărului, iar semifinala a prins-o doar prima.

Finalistele sunt două echipe fruntaşe ale fotbalului judeţean: ACS Universitatea – campioană pentru a doua oară consecutiv în Liga a IV-a, şi Gloria Iveşti, ocupanta locul trei. În semifinale, ambele s-au descurcat foarte bine: Universitatea a avut 5-0 şi 3-0 cu Victoria Tecuci iar iveştenii 3-1 şi 4-1 cu Mălina Smârdan.

Cătălin Savu, antrenorul „universitarilor” gălăţeni, a spus că va alinia cel mai bun „11” posibil. „Cred că va fi un joc echilibrat, între două echipe foarte bune ale Ligii a IV-a. Avem deja în vitrina cu trofee o cupă (n.n – cea de anul trecut) şi vom juca pentru a o cuceri pe a doua. În acest sens, vom alinia cei mai în formă jucători, care vor fi în teren în cea mai mare parte şi în meciul de baraj pentru promovarea în Liga a III-a, cu campioana Buzăului”, a spus tehnicianul gălăţean.

De partea cealaltă, Sebastian Bobocea, preşedintele clubului din Iveşti, aşteraptă cu încredere această finală. „Suntem specialişti ai Cupei, în ultimii cinci ani am cucerit două astfel de trofee – cu Metalosport şi Fulgerul Smulţi. Vom aborda acest derbi cu toată încrederea, în care vom folosi cei mai buni jucători pentru că ne dorim un al treilea trofeu”, a spus Bobocea.

Brigada de arbitri este alcătuită din Bogdan Anghelinei – asistat de Florian Vişan şi Andrei Toma, observatori fiind Daniel Burloiu şi Costache Ciubotariu.

Citit 1513 ori Ultima modificare Sâmbătă, 08 Iunie 2019 03:52

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.