CSM Galaţi, medalii de bronz la ”Naţionalele” de handbal pe plajă

CSM Galaţi, medalii de bronz la ”Naţionalele” de handbal pe plajă
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

La prima participare la Campionatul Naţional de Beach Handball a luat parte şi echipa gălăţeană de junioare a CS Municipal. Antrenoarea Sanda Asandei a deplasat o echipă ambiţioasă, iar desfăşurarea competiţiei a demonstrat pe deplin acest lucru.

CSM a disputat în grupă cinci meciuri, în care a înregistrat rezultatele: 0-2 cu Marta Baia Mare, 2-1 cu CSS Viitorul Cluj (după aruncările de departajare), 0-2 cu CSS Tulcea, 2-0 cu Unirea Sânnicolau Mare şi tot 2-0 cu Leu Giarmata Cluj. În semifinală a întâlnit din nou pe CSS Cluj, în faţa căreia a cedat la scorul de 1-2 (lovituri de departajare), dar s-a calificat în finala mică, unde a întâlnit echipa tulceană CS Şcolar. Gălăţencele şi-au luat revanşa după înfrângerea din grupă, câştigând cu scorul de 2-1, tot după aruncările de departajare, succes care le-a adus medaliile de bronz.

Gălăţencele au deplasat în staţiunea Venus următorul lot de jucătoare: Roxana Ivanov-Alexia Trofin, Iulia Eiler, Flavia Călina, Andreea Merlă, Elena Ciuntu, Alessia Asandei, Mihaela Tănasă, Luana Ciolacu, Crina Gogan, Andra Postolea şi Sorana Chiriac.

Citit 1161 ori Ultima modificare Luni, 05 August 2019 16:24

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.