CS Municipal, locul întâi la Buhuși

CS Municipal, locul întâi la Buhuși
Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

Echipa de junioare I a CS Municipal Galați continuă pregătirile în vederea startului în noul Campionat Național rezervat acestei categorii de vârstă. Antrenoarea Sanda Asandei pune accentul, în această perioadă, și pe pregătirea specifică, pentru îmbunătățirea relațiilor de joc și pentru omogenizare în general. În acest scop, zilele trecute grupul junioarelor mare de la CS Municipl Galați a luat parte la un turneu - ”Cupa orașului Buhuși”. Și participarea nu a fost oricum, ci una superioară care a adus fetelor noastre trofeul din orașul băcăuan. Iată și rezultatele înregistrate: 31-21 cu CSO Buhuși, 25-24 cu Handbal Art Galați și 31-26 cu Unirea Dobroești.

Organizatorii au oferit, pe lângă trofeul general, și o recompensă individuală gălățencei Iulia Eiler, un premiu special ce a revenit golgeterei competiției.

Cea de-a doua echipă gălățeană - Handbal Art s-a clasat pe locul al treilea, iar Raluca Macovei a fost declarată cea mai bună jucătoare a turneului.

Antrenoarea Sanda Asandei a beneficiat de următorul lot de jucătoare: Roxana Ivanov - Mihaela Tănasă, Andreea Prescură, Cosmina Tâgâră, Ioana Ciolacu, Andreea Merlă, Iulia Eiler, Crina Gogan, Elena Ciuntu, Denisa Popovici, Beatrice Stupu, Adelina Țuluca și Alessia Asandei.

Altfel, două echipe gălățene sunt prezente, în aceste zile, la un turneu internațional organizat în orașul de sub Tâmpa. Este vorba de ACS Lucian Bute Olimpic (fostă United) - Under 12 și Handbal Art - Under 14. La rândul ei, echipa de junioare II a CSM Galați (antrenor Sanda Asandei) se va deplasa la Făgăraș, la ”Handbal Cup”.

Citit 1267 ori Ultima modificare Miercuri, 28 August 2019 19:47

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.