Halep îşi joacă calificarea vineri

Halep îşi joacă calificarea vineri
Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

Simona Halep, numărul 5 mondial, a fost învinsă de ucraineanca Elina Svitolina, cu 7-5, 6-3, miercuri, 30 octombrie 2019, într-un meci din Grupa Violet a Turneului Campioanelor de la Shenzhen (China).

Halep, care câştigase primul său meci din grupă, în faţa jucătoarei canadiene de origine română Bianca Andreescu, a început slab meciul şi a fost condusă cu 3-0 de Svitolina (25 ani, 8 WTA), apoi şi-a crescut mult nivelul, a fost ofensivă, a condus ritmul schimburilor şi a egalat la 3-3. Însă Svitolina a rezistat şi a profit de câteva greşeli ale Simonei la 6-5 pentru rusoaică şi a câştigat setul.

În actul secund, românca a lăsat impresia că poate întoarce soarta meciului şi a făcut un break, conducând cu 2-1, însă nu a reuşit să îl confirme. A părut obosită, cu o deplasare tot mai lentă, iar Svitolina a profitat şi s-a impus cu 6-3, asigurându-şi calificarea în semifinale.

Simona Halep are nevoie de victorie în ultima sa partidă, cu Karolina Pliskova (Cehia), vineri, pentru a avea şanse să se califice în semifinale.

Citit 1055 ori Ultima modificare Miercuri, 30 Octombrie 2019 17:12

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.