Gălăţeanca Dache, în lotul lărgit pentru ”Mondiale”

Gălăţeanca Dache, în lotul lărgit pentru ”Mondiale”
Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

HANDBAL. Cu mai puțin de o lună înaintea startului Campionatului Mondial feminin din Japonia (30 noiembrie - 15 decembrie), selecţionerul Tomas Ryde a stabilit un lot lărgit format din 28 de sportive. Printre acestea se află trei handbalistele de la Dunărea Brăila, Aneta Udriştoiu, Alina Vântu şi gălăţeanca Elena Dache - medaliată cu bronz la Campionatul Mondial de junioare din 2016. Aceasta din urmă a fost descoperită la Şendreni de către Manuel Ivan şi lansată la CS Şcolar. Naţionala noastră face parte din Grupa C, alături de Ungaria, Muntenegru, Spania, Senegal şi Kazahstan.

ŞAH. La Tecuci a avut loc cea de-a şaptea ediţie a competiţiei dotată cu trofeul "Cupa Unirea". Pentru activitatea avută de-a lungul anilor, s-a oferit un premiu special concurentului Dan Dumitru Vîţă, constând în volumul "Tecuci - un ţinut cu vocaţia Unirii".

La categoria peste 60 de ani, pe primele locuri: 1.Mihai Tufă (77 ani), 2.Ioan Udreş (72 ani), 3.Cristea Andreşescu (68 ani), 4.Ion Moise (68 ani). La categoria open, marele premiu a revenit lui Lucian Cătălin Pătraşcu.

RUGBY. CSM Galați a învins, scor 22-8, în meciul cu CS Năvodari, disputat sâmbătă, în Divizia Națională de seniori.

TENIS. Patricia Țig se află pe tabloul principal al turneului ITF de la Las Vegas, dotat cu premii totale de 60.000 de dolari.

Citit 1268 ori Ultima modificare Luni, 04 Noiembrie 2019 17:11

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.