CSM Galaţi a urcat pe locul al doilea
Foto: Sorin Pană / Sportul Ilustrat

CSM Galaţi a urcat pe locul al doilea
Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

În etapa a şasea din Divizia Naţională (eşalonul secund), formaţia CSM Galaţi a întâlnit, pe teren propriu, câştigătoarea ediţiei de anul trecut a acestei competiţii, CS Năvodari. A fost totodată şi un atractiv derbi de clasament, formaţia dobrogeană ocupând locul al doilea înaintea meciului, iar cea gălăţeană poziţia a treia.

Spre deosebire de anii anteriori, când mai mereu din aceste dispute ieşeau învingători cei din Năvodari, de data aceasta au câştigat gălăţenii, destul de clar, cu scorul de 22-8, rezultat care confirmă saltul valoric substanţial făcut de CSM Galaţi faţă de sezoanele anterioare. Victoria s-a conturat încă din prima repriză, în care echipa gălăţeană a jucat excelent şi a condus la pauză cu 19-3.

Punctele câştigătoare au fost realizate de: Dănăilă, Bulearcă şi Ungureanu - câte un eseu, Ionuţ Niacşu - două transformări şi o lovitură de pedeapsă.

Antrenorii Marius Secuianu şi Daniel Vlismas au mizat pe următorii jucători: Trandafir, Caragea, Cibotari, Giuşca, Spătărescu, Budăian, Bulearcă, Dănăilă, Cocârlă, Niacsu, Dumitrache, Misin, Partenie, Ungureanu, Frăţilă, Cotoci, Dinu, Don, L. Grigore, Josan, Donosă şi Badea.

În urma acestei victorii, cele două formaţii au făcut rocada în clasament, CSM Galaţi urcând pe locul doi, cu 22 de puncte (5 victorii şi o înfrângere, două puncte bonus). Pe primul loc este Ştiinţa Petroşani, cu 29 de puncte (5 puncte bonus), iar pe locul trei se află formaţia din Năvodari, cu 20 de puncte.

Următoarea partidă pentru echipa gălăţeană va fi în deplasare, sâmbătă, în compania formaţiei CS Universitatea "Aurel Vlaicu" Arad, în cadrul ultimei etape a turului, meci ce se va disputa la Sânnicolau Mare. 

Citit 1107 ori Ultima modificare Miercuri, 06 Noiembrie 2019 16:53

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.