Meci decisiv în preliminariile Ligii Campionilor la VOLEI

Meci decisiv în preliminariile Ligii Campionilor la VOLEI
CSM Arcada joacă la Novi Sad, în această seară
Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

De mai bine de o săptămână, formaţia CSM Arcada Galaţi, campioană a României, a intrat în atmosfera meciurilor din cupele europene, încercând să ajungă în grupele Ligii Campionilor. Miercurea trecută, a câştigat prima manşă, scor 3-0, cu Vojvodina Novi Sad (Serbia), din penultimul tur preliminar, iar astăzi va juca manşa secundă, în deplasare.

După duşul rece din campionat, cu Dinamo (0-3, sâmbătă), principala preocupare a staffului tehnic a fost refacerea forţelor fizice şi a moralului pentru partida decisivă de astăzi. "Ştim că la Novi Sad va fi cu totul altceva faţă de meciul de la Galaţi, de aceea le-am solicitat jucătorilor concentrare şi determinare maxime. Duminică am avut refacere, luni am făcut analiză video şi antrenament, iar marţi dimineaţă am plecat spre Serbia, cu antrenamentul oficial, seara. Ne aşteaptă un joc dificil, dată fiind clasa înaltă a voleiului din Serbia, dar trebuie să fim pregătiţi să facem totul pentru calificare. Avem jucători capabili să facă şi ultimul pas spre faza următoare a competiţiei, chiar dacă jucăm în deplasare", ne-a spus Sergiu Stancu, antrenorul principal al echipei gălăţene.

A făcut deplasarea întregul lot de jucători: Hernan (căpitan), Kollo, Bala, Talpă, Bissette, Cuciureanu, Carrasco, Terzici, Klapwijk, Georgiev, Almeida, Cabrera, Cristudor, plus Ciprian Matei, care a ţinut să fie alături de colegi, chiar dacă încă nu este complet recuperat după o accidentare.

Meciul ale loc în această seară, de la ora 18.30 (ora României), şi va fi arbitrat de ungurul Tibor Halasz şi bulgarul Konstantin Jovcev.

Pentru calificare, Arcada are nevoie să scoată un scor de cel puţin un punct (două seturi câştigate) sau să câştige setul de aur (de departajare), în cazul în care Vojvodina se va impune cu 3-0 sau 3-1.

Câştigătoarea dublei manşe dintre CSM Arcada şi Vojvodina Novi Sad va juca apoi, pentru intrarea în grupe, cu învingătoarea duelului dintre Şahtior Soligorsk (Belarus) şi Levoranta Sastamala (Finlanda). În prima manşă, s-a impus Şahtior cu 3-0 (29-27, 25-22, 25-13), pe teren propriu.

Citit 954 ori Ultima modificare Marți, 12 Noiembrie 2019 19:01

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.