”Oțelarii” juniori continuă seria victoriilor

”Oțelarii” juniori continuă seria victoriilor
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Prima parte a Campionatului Național de fotbal pentru echipele de juniori A și B, respectiv două tururi și un retur, se aproprie de final. Din cel de-al doilea retur, în acest an mai sunt de disputat meciurile a trei etape.

În fruntea clasamentelor la zi din Seria a II-a continuă să se afle echipele SC Oțelul, care au toate șansele să încheie pe primul loc și la finalul campionatului. Evoluțiile foarte bune din acest sezon susțin cu prisosință acest lucru.

În etapa a 19-a, la Galați au avut loc două derbiuri locale, între echipele SC Oțelul și Liceul Sportiv. Conform așteptărilor, "oțelarii" și-au continuat bunele evoluții, ambele echipe câștigând la scoruri confortabile: în total 17 goluri. La juniori A a fost 5-1, echipa organizatoare punctând prin Dima, Mereuță, Drăgan, Bucevschi și Alecu, iar "liceenii" au marcat prin Costea.

Cele două grupări au evoluat în următoarele distribuții:

Oțelul: Viorică - Cucu, Bucevschi, Mereuță, Dragu - Drăgan, Stancu, Alecu, Partenie - Dima și Buhăescu. A mai jucat Ștefan (antrenor Sorin Târâlă).

Liceul Sportiv: Brăneț - Cristea, Grecu, Culea, Mirică - Tecaru, Panaite, Chiriac, Oancea - Domnițeanu, Costea. A mai intrat Pleșu (antrenor Silviu Păunescu).

Festivalul de goluri a continuat și în meciul echipelor de juniori B ale celor două cluburi. Și aici au câștigat "oțelarii", la un scor mare: 8-3. Învingătorii i-au avut ca autori pe Ștefan Farcaș 4 goluri, Mădălin Grădinaru și Ilie Ciuraru - câte două.

Cu două frumoase succes au încheiat disputele din deplasare și echipele CSM Galați. Acestea au jucat la CSM Focșani, înregistrând o dublă victorie. La juniori mari a fost 2-1, gălățenii înscriind ambele goluri prin Nicușor Covalea, iar la juniorii mici, 1-0, golul de trei puncte avându-l autor pe David.

În weekend au loc partidele etapei a 20-a, penultima din acest an, echipele noastre urmând să joace astfel: LPS Galați - LPS Focșani (Stadionul "Siderurgistul"), în timp ce SC Oțelul se deplasează la LPS Focșani, iar CS Municipal are etapă liberă.

Citit 1231 ori Ultima modificare Luni, 18 Noiembrie 2019 16:57

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.