BASCHET | Debut cu stângul în faza secundă a Ligii Naționale
Foto: Sonia Baciu

BASCHET | Debut cu stângul în faza secundă a Ligii Naționale
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Baschetbaliștii de la CSM Galați au început cu o înfrângere lupta pentru play-off-ul Ligii Naționale. CS Municipal a pierdut, scor 71-92, în fața celor de la BCM "U" Pitești, disputa de duminică seară, 26 ianuarie 2020, de la Galați, contând pentru prima etapă a Grupei Galbene (locurile 7-12).

Cu o adversară venită din prima grupă valorică și un lot încă neînchegat, după absența prelungită a americanilor din echipă, sportivilor antrenați de Eugen Ilie le-a fost imposibil să facă față ritmului impus de oaspeți. Gălățenii au reușit o singură apropriere importantă, la cinci puncte (27-32, min. 14), ca apoi să nu mai găseacă nicio soluție pentru revenire. "A fost un meci în care nu am executat nimic, în care am fost surprinși la toate situațiile de joc, au alergat peste noi, pur și simplu, în mare parte de meci nu știam unde suntem și ce avem de făcut. Am căzut, sper să înțeleagă și să își revină, să reintegrăm pe toată lumea și să putem arăta tot ce știm", a declarat Eugen Ilie.

Aflat la primul meci în fața propriilor suporteri, pivotul britanic Tawiah (8 puncte și 5 recuperări) a fost totuși încrezător, spunând că este necesar să învețe lecția din această înfrângere. "Știm că nu a fost cel mai bun start pe care ni l-am dorit, dar mai sunt multe meciuri. În ceea ce privește jocul de astăzi (duminică - n.r.), adversarul a fost mai organizat, mai bine structurat, dar pentru noi a fost un test, de cum va fi această parte de campionat. Trebuie să ne învățăm lecțiile din această înfrângere, iar în jocul următor să fim mai puternici", a mărturisit Tawiah.

Ceilalți realizatori de la CSM au fost: Porter-Bunton 16 puncte, Vlad 11 p, Krivokapici și Bogdanovici - câte 9 puncte, Corpodean 6 p, Armstrong 5 p și Negoițescu 2 puncte.

În următoarea etapă, CSM va juca împotriva SCM "U" Craiova - a doua echipă venită din Grupa Valorică A.

Citit 1115 ori Ultima modificare Luni, 27 Ianuarie 2020 15:50

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.