România, învinsă în decisiv
Foto: Sonia Baciu

România, învinsă în decisiv
Evaluaţi acest articol
(7 voturi)

UPDATE 2: România a pierdut în meciul decisiv al play-off-ului cu Rusia, de la Cluj și a ratat calificarea în turneul final ce va avea loc la Budapesta, în aprilie. Dublul românesc pe care l-a trimis pe teren Florin Segărceanu, senzaționala Jaqueline Cristian (ce a egalat la simplu) și Gabriela Ruse a cedat în fața perechii Anna Kalinskaya/Anna Blinkova, cu scorul de 3-6, 2-6. De precizat că Jaqueline Cristian a reintrat pe teren la puțin peste o jumătate de oră de la terminarea meciului de simplu împotriva Veronikăi Kudermetova, scor 7-5, 6-3.

Pentru România este al doilea meci consecutiv pe care îl pierde în partida decisivă de dublu, după semifinala cu Franța de anul trecut.

Ca urmare a acestui rezultat, România va juca, în aceeași perioadă cu Turneul Final al Fed Cup din aprilie, un meci de baraj pentru a rămâne în Grupa Mondială.


UPDATE 1: România a egalat întâlnirea cu Rusia din play-off-ul Fed Cup, de la Cluj Napoca, după ce debutanta Jaqueline Cristian (21 ani, locul 197 WTA) a învins-o pe Veronika Kudermetova (locul 38 WTA), scor 7-5, 6-3. Cu un joc foarte solid, românca a fost încrezătoare în ea, încă de la începutul meciului.

Câștigătoarea întâlnirii și cea care va participa la turneul final de la Budapesta (aprilie) se va decide în meciul de dublu, unde se vor confrunta Jaqueline Cristian/Gabriela Ruse și Anna Blinkova/ Anna Kalinskaya. 


România este condusă cu 2-1, după ce Ana Bogdan a pierdut, la mare luptă, disputa cu Ekaterina Alexandrova, scor 7-5, 3-6, 7-5.

Urmează partida dintre Jaqueline Cristian și Veronika Kudermetova. Cristian a înlocuit-o pe Gabriela Ruse, care a pierdut în primul meci al confruntării cu Rusia, scor 1-6, 4-6 cu Ekaterina Alexandrova. 

Citit 1905 ori Ultima modificare Sâmbătă, 08 Februarie 2020 21:01

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.