Junioara Rebeca Ciocan, finalistă printre senioare

Junioara Rebeca Ciocan, finalistă printre senioare
Evaluaţi acest articol
(4 voturi)

Cea de-a 50-a ediţie a Campionatelor Naţionale de atletism în sală a plasat-o, din nou, pe talentata gălăţeancă Daniela Rebeca Ciocan în prim-planul competiţiei.

Deşi are doar 16 ani (junioară II), ea s-a prezentat foarte bine în întrecerile de la seniori şi tineret ale probei de 60 metri. În serie a fost cronometrată în 7,71, performanţă care a calificat-o în finala senioarelor. Deşi a concurat alături de cele mai bune sprintere din ţară, ce au mulţi ani de atletism în plus, Rebeca a ocupat locul 4 la tineret şi 6 la seniori.

Înaintea acestor curse, Rebeca Ciocan a concurat şi în cadrul Campionatului Naţional al junioarelor I (20 ani), unde a reuşit să obţinbă medalia de bronz.

Este legitimată la CS Municipal Galaţi, unde este pregătită de antrenorul emerit, Dumitru Văduvoiu. Talentata atletă este şi o elevă sârguincioasă, în clasa a IX-a la Colegiul Naţional "Costache Negri" (diriginte, prof. Cristian Aciobăniţei).

În concursul seniorilor, foarte bine s-a comportat şi aruncătorul de greutate tecucean Ionuţ Apostu (legitimat la CS Universitatea Galaţi). Sportivul antrenat de Irinel Titu Coman a realizat performanţa de 16,49 metri, cu care a cucerit titlul de campion naţional de tineret (sub 23 de ani) şi locul 4 la seniori.

În concurs s-au mai aflat: Laurenţiu Andronescu (CS Universitatea) - locul 11 la 800 de metri şi Iulian Melniciuc (CS Şcolar Galaţi) - locul 15 la 3.000 de metri.

Citit 2489 ori Ultima modificare Duminică, 01 Martie 2020 18:06

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.