Efectele coronavirusului. Meciuri fără spectatori și în România

Efectele coronavirusului. Meciuri fără spectatori și în România
Evaluaţi acest articol
(4 voturi)

Federaţia Română de Fotbal a anunţat că sistează organizarea de meciuri cu spectatori pentru toate meciurile pe care le organizează. Vânzarea biletelor pentru meciul dintre România U21 și Danemarca U21, programat pentru 31 martie, la Craiova, a fost suspendată. Raed Arafat a anunţat că evenimentele care presupun participarea a peste 1.000 de persoane vor fi interzise, informează Mediafax. FRF a anunţat că a sistat organizarea de meciuri cu spectatori pentru toate competiţiile pe care le organizează, în urma celei mai recente decizii a Ministerului de Interne.

Șeful Departamentului pentru Situații de Urgență, Raed Arafat și secretarul de stat în Ministerul Sănătății Horațiu Moldovan au anunțat duminică mai multe măsuri care vor fi luate începând de duminică, 8 martie, și până la sfârșitul lunii, cu posibilitatea de prelungire, pentru a limita răspândirea coronavirusului. Astfel, evenimentele, atât în are liber, cât și incinte, care presupun participarea unui număr mai mare de 1.000 de persoane vor fi interzise din cauza epidemiei de coronavirus. Pentru activităţile cu un număr mai mic de 1.000 de persoane, măsura va fi adoptată la nivel local (DSP, cu aviz obligatoriu).

Reamintim, că în 17 și 18 aprilie, la Cluj este programată întâlnirea dintre România și Italia, meci din play-off-ul Grupei Mondiale a Fed Cup, iar Italia este cea mai afectată țară din Europa în ceea ce privește numărul de persoane infectate cu coronavirus. 

Altfel, Campionatul Mondial feminin de hochei pe gheaţă, care ar fi trebuit să aibă loc în Canada, la Halifax şi Truro, a fost anulat din cauza coronavirusului, a anunţat Federaţia Internaţională de Hochei pe Gheaţă. ”Ca urmare a răspândirii virusului (COVID-19), Federaţia Internaţională a decis să anuleze Campionatul Mondial feminin, în acord cu recomandările experţilor în sănătate”, a anunţat forul mondial pe Twitter. La eveniment ar fi trebuit să participe Canada, SUA, Japonia, Elveţia, Ungaria, Cehia, Finlanda, Danemarca, Rusia şi Germania. Campionatul Mondial era prevăzut în perioada 31 martie -10 aprilie, scrie News.ro.

Citit 1429 ori Ultima modificare Duminică, 08 Martie 2020 19:55

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.