Evaluaţi acest articol
(1 Vot)
Fii primul care postează comentarii!

Lotul olimpic de haltere, din care face parte şi gălăţeanca Elena Andrieş, va intra în cantonament la baza de la Snagov în doua parte a săptămânii viitoare, întreaga delegaţie urmând a fi compusă din 10 persoane, inclusiv staff tehnic şi medical. “Este vorba despre vârfuri, cei care sunt în cărţi pentru calificarea la Jocurile Olimpice, printre aceştia sunt  Loredana Toma, Elena Andrieş şi Mihai Onica” a declarat secretarul general al Federaţiei Române de Haltere, Alexandru Pădure. 
Sportivii care vor intra în cantonamentul centralizat vor urma măsuri stricte de prevenţie a răspândirii virusului COVID-19, a spus oficialul FRH. "S-au luat nişte măsuri destul de stricte. Fiecare sportiv va avea propria bară de ridicare cu care să lucreze, cu podium alocat fiecăruia. Vom lăsa un podium gol între sportive pentru a se păstra distanţa între ei, cu seturi alocate individual, plus măsurile care se vor lua la nivel de bază sportivă, privind dezinfectarea. Suntem receptivi, dar nu va fi o perioadă uşoară", a mai spus Alexandru Pădure.
Sportivii care vor intra în cantonamente centralizate urmează să respecte o serie de măsuri de prevenţie privind răspândirea COVID-19. Printre altele, atât sportivii, cât şi personalul tehnic şi staff-ul medical vor fi testaţi pentru noul tip de coronavirus. Elena Andrieş, medaliată cu bronz a Campionatul Mondial şi multiplă campioană europeană, se află acasă, unde în toată această perioadă a continuat antrenamentele într-o încăpere amenajată special pentru asta, cu toate dotările necesare.

Citit 610 ori Ultima modificare Duminică, 17 Mai 2020 19:27

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro