Petre Grigoraș vrea să fie din nou cel mai tare din oraș. ”Oțelul este un club aparte pentru mine”

Petre Grigoraș vrea să fie din nou cel mai tare din oraș. ”Oțelul este un club aparte pentru mine”
Evaluaţi acest articol
(18 voturi)

Gruparea gălățeană și-a ales noul antrenor pentru sezonul 2020-2021, în persoana lui Petre Grigoraş, "cel mai tare din oraş".

După ce a fost anunțată rezilierea contractului cu antrenorul Alexandru Ciobanu, cel care a început pregătirea ca principal, Oțelul s-a orientat către un antrenor care a mai performat la Galați, așa cum a făcut ca strategie de transferuri și pentru jucători. Astfel, Petre Grigoraș a venit la Galați și a semnat un contract pe un sezon, cu opțiune de prelungire pentru încă unul. Cel supranumit de suporteri drept "cel mai tare din oraș", a mai antrenat la Oțelul în 2006-2009, respectiv, în 2013.

”Am venit cu inima deschisă la Galați. Așa cum se știe, Oțelul este un club aparte pentru mine, aici am petrecut o perioadă foarte frumoasă din cariera mea și îmi doresc ca și acum să reușim să facem lucruri frumoase. Este totuși altceva acum, o situație diferită, dar atât timp cât suntem dispuși la sacrificiu cu toții, consider că avem toate șansele să reușim”, a spus ”Grig”.

Noul antrenor al gălățenilor se va reîntâlni cu Sîrghi sau Neagu, pe care i-a debutat în prima ligă în primul său mandat la Oțelul, dar și cu alți jucători pe care i-a mai antrenat sau pe care i-a mai întâlnit ca adversari.

”Îi cunosc pe mulți dintre jucători, am luat legătura și cu fostul antrenor și sper să facem o treabă bună în continuare. La fotbalul din ziua de azi este foarte important să poți să alergi, apoi intervin celelalte cunoștințe tactice, valoarea individuală și așa mai departe. Iar asta s-ar putea să fie o problemă momentan, pentru că această pandemie i-a ținut pe jucători departe de teren, plus că mulți dintre ei vin după accidentări mai complicate și asta poate să creeze ceva probleme. Totuși sunt încrezător că vom reuși, mai ales că, din câte am înțeles, municipalitatea este alături de proiectul nostru, iar asta e cel mai important. Stabilitatea financiară este primul aspect într-un proiect de anvergură”, a spus Grigoraș.

Spiritul Oțelului, factor decisiv

Antrenorul cu care Oțelul a reușit să câștige Cupa Intertoto, primul trofeu din istoria clubului, a trăit cu mare nostalgie reîntâlnirea cu arena pe care a reușit să se facă atât de apreciat în rândul suporterilor. Grigoraș a fost prezent la amicalul Oțelului cu Sporting Chiscani, de sâmbătă. ”Am văzut amicalul cu Sporting Chiscani, timpul este foarte scurt până la începerea noului sezon, așa că este mult de muncă. E nevoie și de șansă, să nu avem parte de noi accidentări și cine știe ce alte ghinioane. Chiar am pășit pe teren și m-a cuprins așa o emoție, îmi și imaginam tribunele pline, așa cum le știam din vremea în care am antrenat aici, și cred că asta m-a convins cel mai mult să accept să vin aici. Spiritul Oțelului este unul deosebit, cu multe perioade de succes. Îmi doresc, alături de jucători, să reușim încă o dată să-i facem fericiți pe suporterii Oțelului, pentru că merită din plin. Galațiul merită o echipă la un nivel mult mai mare”.

Oțelul a învins, scor 2-0, pe Sporting Chiscani, prin golurile reușite de Farcaș și Gavrilă.

Noul sezon al Ligii a III-a este programat să înceapă pe 12 septembrie.

Citit 2972 ori Ultima modificare Luni, 31 August 2020 08:57

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.