Egal scos cu vărsare de sânge la Oțelul

Egal scos cu vărsare de sânge la Oțelul
Evaluaţi acest articol
(20 voturi)

Gruparea roș-alb-albastră a scos un egal cu principala contracandidată la promovare și păstrează un avans de două puncte în clasament

Oțelul avea o misiune clară la meciul de pe teren propriu cu CSM Focșani, să nu piardă! Și a reușit acest lucru, după 1-1 la finalul partidei, cu golul egalizator al gălățenilor în minutul 90. Marcator a fost Marius Matei, dintr-un penalti obținut de Alin Nica, cel care a reușit să scoată o lovitură de la 11 metri decisivă și în runda precedentă. A fost nevoie și de mult sânge curs din capul lui George Cârjan, care a fost lovit cu cotul în careul advers, fără ca arbitrul Bogdan Dumitrache să dicteze nimic, deși se impunea lovitură de la 11 metri plus eliminarea lui Preoteasa, cel care a făcut faultul. Una peste alta, formația oaspete nu a arătat ca un real candidat la promovare. CSM Focșani a avut un singur șut pe spațiul porții lui Dinu, iar în rest s-a mulțumit cu puțin, trageri de timp, bubuit mingea în aut și provocarea adversarilor.

Formula trimisă în teren de antrenorul Petre Grigoraș a fost următoarea: Dinu – Stoian, Sîrghi, Ghiocel, Popescu – Dobre, Neagu, Cireș – Răducan, Cârjan, Nica. Au mai intrat: Gavrilă, Matei, Petrache și Sevastian.

În urma acestui rezultat de egalitate, Oțelul, care a acumulat șapte puncte după patru etape, are în continuare două lungimi avans față de CSM Focșani. Oțelul se va deplasa în următoarea rundă la CS Făurei.

Lieştiul şi Valea Mărului, 2-0 şi 0-2

Runda a patra nu a fost favorabilă în totalitate pentru echipele „rurale” din judeţul nostru. Sportul Lieşti a jucat acasă şi s-a impus foarte clar în disputa cu băcăuanii de la CS Municipal. A fost o primă repriză echilibrată, cu 0-0 la pauză, dar cu un joc mult mai bun în mitanul al doilea, cu trei noutăţi de reluare. Au abundat şi ocaziile de gol, unele ivite de A. Călin (trei), Al. Stan, Grigoraş şi Dănăilă, alte două concretizate pe tabela de scor, pentru 2-0 la fluierul final. Au punctat Grigoraş (min. 60) şi Iancu (min. 70). Echipa aliniată a arătat astfel:: Vădeanu- Iancu, Voicu, Munchiu, T. Năstase – I. Constantinescu, Mihu, Zărnescu, Al. Stan – Bârlădeanu, Dănăilă. Au mai jucat: Grigoraş, Manea, Bucevschi, A. Călin şi Panaite. Spuneam în avancronică, despre vălmăreni, că aceştia au o misiune dificilă la CSM Rm. Sărat, liderul cu maximum de puncte după patru etape. Oaspeţii au „îndrăznit” în mai multe rânduri, dar nu au putut „perfora” poarta celor din Râmnic. S-au aflat foarte aproape de gol Drăgan, „cap” alături din 6 metri când tabela arăta 1-0, apoi prin Silviu Moise şi Puşcaşu. Până la urmă au pierdut la scorul de 0-2.

Vâlmărenii au evoluat în formula: Olaru – G. Popa, O. Moise, Ignat, Hilohi – Murgoci, Afteni, Gheorghiu, Adamache – S. Moise, Puşcaşu. Au mai jucat Blănaru, Chiriac şi Ţâmpău.

În runda a cincea, cele două grupări vor juca între ele, pe terenul din Valea Mărului.

Citit 5334 ori Ultima modificare Miercuri, 07 Octombrie 2020 10:29

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.