România, față în față cu șansa calificării la Euro

România, față în față cu șansa calificării la Euro
Evaluaţi acest articol
(4 voturi)

Naționala României de fotbal își dispută, în această seară, de la 21:45, șansa de a prinde Campionatul European de anul viitor, în deplasarea cu Islanda. Selecționerul Mirel Rădoi a analizat la nivel tactic partida din această seară.

"Din punctul meu de vedere, cred că tactic se va decide meciul cu Islanda. Știm cu toții cum joacă ei, 4-4-2. Nu ne pot surprinde cu nimic din punct de vedere tactic. Din acest 4-4-2 inițial, sunt foarte multe momente când adversarul schimbă sistemul în 4-1-3-2 sau în 4-3-1-2, în funcție de câți adversari aduce echipa respectivă. La construcție poate să fie un meci tactic, în care rezultatul final să conteze printr-o mutare tactică", a spus Rădoi.

De partea cealaltă, Erik Hamren, selecționerul Islandei, consideră România un adversar periculos, dar că totul depinde de echipa sa. "Am studiat în tot acest timp echipa României, este o echipă mult mai bună decât ar crede unii, chiar poate pune probleme oricui. Cred, totuși, că suntem capabili să trecem mai departe, dacă ne facem jocul nostru", a spus Hamren.

Tricolorii pregătiți de selecționerul Mirel Rădoi vor disputa o singură manșă, iar în caz de egalitate se va trece la două reprize de prelungiri, respectiv, lovituri de la 11 metri pentru departajare. În caz că va învinge Islanda, România va întâlni apoi în confruntarea decisivă pentru participarea la Euro câştigătoarea dintre Bulgaria și Ungaria.

Citit 1475 ori Ultima modificare Miercuri, 07 Octombrie 2020 20:03

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.