Evaluaţi acest articol
(3 voturi)
1 comentariu

Zilele acestea s-au disputat meciurile unei serii (în total trei) a Campionatului Diviziei B. Competiţia a avut loc în Capitală, la ea fiind prezentă şi echipa gălăţeană a CS Municipal. S-au întrecut 14 echipe în 7 runde, gălăţenii acumulând 6 puncte, zestre care i-a plasat pe locul al zecelea. Podiumul a fost ocupat de ASE Bucureşti (care a promovat în Divizia A), Crisade Piteşti şi CSM Ploieşti.
Componenţa grupării gălăţene a arătat astfel: Adrian Ion Smărăndoiu, Lucian Jugaru, Simon Barbu, Cristian Chipăilă, Răzvan Tudoroiu şi Marina Corina Andres.
Şahiştii clubului enunţat mai sus au luat parte şi la o întrecere la Brăila, "Cupa de Toamnă" la şah rapid. Competiţia a fost câştigată de către candidatul maestru Ştefan Daniel Done, de la Gloria Buzău, care a adunat în final 5 puncte în 6 runde. În turneu au participat 30 de concurenţi, cel mai bine clasat gălăţean a fost Simon Alexandru Barbu – CS Municipal, acesta terminând pe locul al treilea cu 5 puncte din 5 victorii. S-au mai situat în zona superioară a clasamentului Dragoş Ştefan Leu, Lucian Jugaru şi Marina Corina Andres, cu câte 4 puncte, toţi de le CSM Galaţi.

Citit 812 ori Ultima modificare Vineri, 16 Octombrie 2020 18:12

1 comentariu

 • postat de Gilea Lucian Sâmbătă, 17 Octombrie 2020 11:45 92.82.78.*** Link la comentariu
  3
  2

  Clasarea pe locul 10 din 14 echipe in ultimul esalon reprezinta o "performanta" .

  Nu-i nimic!

  "Ai invins continua, ai pierdut continua".....pe banii municipalitatii!

  Raportează

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro