CS Municipal Galaţi, prezent în două competiţii

CS Municipal Galaţi, prezent în două competiţii
Evaluaţi acest articol
(4 voturi)

Zilele acestea s-au disputat meciurile unei serii (în total trei) a Campionatului Diviziei B. Competiţia a avut loc în Capitală, la ea fiind prezentă şi echipa gălăţeană a CS Municipal. S-au întrecut 14 echipe în 7 runde, gălăţenii acumulând 6 puncte, zestre care i-a plasat pe locul al zecelea. Podiumul a fost ocupat de ASE Bucureşti (care a promovat în Divizia A), Crisade Piteşti şi CSM Ploieşti.

Componenţa grupării gălăţene a arătat astfel: Adrian Ion Smărăndoiu, Lucian Jugaru, Simon Barbu, Cristian Chipăilă, Răzvan Tudoroiu şi Marina Corina Andres.

Şahiştii clubului enunţat mai sus au luat parte şi la o întrecere la Brăila, "Cupa de Toamnă" la şah rapid. Competiţia a fost câştigată de către candidatul maestru Ştefan Daniel Done, de la Gloria Buzău, care a adunat în final 5 puncte în 6 runde. În turneu au participat 30 de concurenţi, cel mai bine clasat gălăţean a fost Simon Alexandru Barbu – CS Municipal, acesta terminând pe locul al treilea cu 5 puncte din 5 victorii. S-au mai situat în zona superioară a clasamentului Dragoş Ştefan Leu, Lucian Jugaru şi Marina Corina Andres, cu câte 4 puncte, toţi de le CSM Galaţi.

Citit 1403 ori Ultima modificare Vineri, 16 Octombrie 2020 18:12

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.