FC Universitatea Galați s-a impus la Reșița

FC Universitatea Galați s-a impus la Reșița
Evaluaţi acest articol
(8 voturi)

Echipele din primul eșalon feminin de fotbal au susținut în weekend meciurile penultimei etape a turului. A fost o etapă favorabilă echipei noastre, care și-a trecut în cont o victorie deosebit de importantă pentru calificarea în turneul play-off.

FC Universitatea s-a deplasat la Reșița pentru întâlnirea cu localnicele de la Banatul Girls. După o dispută echilibrată, fetele noastre s-au impus la limită: 2-1 (1-0), după ce s-au aflat permanent în avantaj pe tabela de scor. Gălățencele au deschis scorul în min. 43, prin Valeria Postol, care a fructificat printr-un șut lobat. Imediat după reluare (min. 52), bănățencele au obținut golul egalizator, autoare fiind Adelina Ion, care a jucat și la echipa noastră. Bucuria egalării a durat doar cinci minute, după care "studentele" au înscris golul victoriei. În min. 57, Alexandra Hilohe a primit o centrare de pe dreapta, de la Monica Bențoiu, și a împins balonul în poartă, din interiorul careului. Până la fluierul final al arbitrului timișorean Claudiu Gaitin, gălățencele au avut încă o ocazie clară, însă balonul șutat de Postol a întâlnit bara.

"Unsprezecele" de start a arătat astfel: Georgiana Bobocea - Alexandra Ivan, Nina Anca, Olga Zeziukina, Sandra Oprică - Monica Bențoiu, Lidia Moacă, Irina Topal, Nicoleta Lepădatu - Valeria Postol, Alexandra Hilohe. Au mai jucat Nadia Petrovskaia și Alexandra Condrea.

Citit 1172 ori Ultima modificare Luni, 16 Noiembrie 2020 18:01

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.