CSM Arcada, patru meciuri în șase zile

CSM Arcada, patru meciuri în șase zile
Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

Un adevărat tur de forță pentru jucătorii echipei Arcada, în următoarele zile. Mai întâi este jocul de mâine, din noua ediție a "Cupei CEV", pentru ca sâmbătă și duminică să dispute două meciuri în Capitală, în competiția internă. După numai o zi, va fi meciul retur din "Cupa CEV". Un dialog cu antrenorul Sergiu Stancu, pe această temă, este cât se poate de binevenit.

- Domnule profesor, iată-ne în fața unei perioade extrem de dense, cu patru jocuri în doar șase zile. Cum vedeți aceste zile încărcate?

- Acesta este programul și va trebui să-l respectăm, mai ales că în acest interval avem de susținut și două meciuri internaționale. Mai întâi, mâine (n.n. - joi, ora 18,00), vom întâlni o echipă bulgară în "Cupa CEV", apoi în weekend (sâmbătă și duminică) avem două partide în campionatul Diviziei A1. În organizarea clubului Steaua, vom juca în Capitală, cu Steaua și cu nou-promovata CSU Brașov.

- Aș dori să vorbim puțin despre cele două jocuri internaționale.

- Parteneră ne va fi o grupare din Bulgaria - Montana. Este o echipă de top din țara vecină, despre care am aflat numai lucruri bune. Mai întâi, în campionatul intern, a disputat deja patru meciuri, încheiate cu patru victorii. Se anunță un adversar redutabil, pe care însă vrem și trebuie să-l depășim. Oaspeții noștri de mâine au în componență trei jucători din Rusia - un secund, un principal și un central, plus o serie de jucători autohtoni, precum internaționalul Jordanov, care a evoluat în mai multe campionate din Europa, dar și în țara noastră, la Craiova, în sezonul în care oltenii au ieșit campioni. Astfel, dubla partidă cu Montana se anunță, de pe acum, foarte interesantă.

- Ce ne puteți spune despre jucătorii noștri?

- După ce am încheiat socotelile cu Liga Campionilor, după îngrângerea în fața puternicei echipe poloneze Jastrzebski Wegiel, ne-am reluat programul obișnuit al antrenamentelor. La pregătiri iau parte toți cei 15 jucători pe care îi avem în lot. Această perioadă încărcată, cu atâtea jocuri în mai puțin de o săptămână, trebuie să ne găsească într-o bună dispoziție de joc. Iată cum se prezintă acest lot, în ordinea numelor de pe tricouri: Rață, Talpă, Nalobin, Darlaczi, Jovanovici, Keegan, Lescov, Şestan, Bala, Klapwijk, Stuart, Cristudor, Kantor, Olteanu și Stankovici. Vrem să onorăm cum se cuvine această competiție organizată sub egida Confederației Europene de Volei, "Cupa CEV" fiind a doua competiție din punct de vedere valoric pentru echipele de pe bătrânul continent. Dacă în Champions League am ajuns până în apropierea grupelor principale, vrem ca și în această competiție să avem un parcurs cât mai îndelungat.

Citit 1371 ori Ultima modificare Marți, 17 Noiembrie 2020 17:23

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.