United a trecut mai departe în Liga Campionilor

United a trecut mai departe în Liga Campionilor
Evaluaţi acest articol
(8 voturi)

Echipa de futsal United Galați a reușit să se califice în faza șaisprezecimilor de finală ale celei mai importante competiții europene intercluburi - Liga Campionilor. Reușita gălățenilor a fost confirmată prin succesul, scor 1-0, cu Dolphins Ahsdod, campioana Israelului, duminică seară, la Sala Sporturilor. Unicul gol al partidei a fost reușit de Octavian Cireș, în minutul 12, însă echipa gălățeană putea să câștige la un scor mult mai clar, raportat la numărul  mare de ocazii avute pe durata întregii partide. Lotul echipei gălățene la acest joc a fost: Păduraru, Neacșu (portari), Burdujel, Araujo, Crișan, Tacot, Petică, O. Cireș, Ignat, Arhire, A. Cireș. Antrenor: Florin Ignat.

Tragerea la sorți pentru faza șaisprezecimilor de finală va avea loc pe 9 noiembrie, în Elveția. Cea mai puternică echipă pe care United ar putea să o întâlnească în această fază este Barcelona, câștigătoarea ultimei ediții de Liga Campionilor.

Altfel, sezonul Ligii I de futsal este întrerupt pentru jocurile pe care echipele naționale le vor disputa în perioada următoare. Naționala de seniori a României va juca o dublă amicală cu Maroc, iar din lotul tricolorilor vor face parte şi gălăţenii Crăciun și Cireș.

Citit 1649 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie 2020 17:15

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.