CSM Arcada, prezență notabilă în "Cupa CEV"

CSM Arcada, prezență notabilă în "Cupa CEV"
Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

Campionii naționali și-au încheiat misiunea în competițiile continentale. Prin prestațiile avute în Liga Campionilor și "Cupa CEV", competiții organizată sub egida Confederației Europene de Volei, gălățenii de la CSM Arcada au lăsat o impresie favorabilă prin prestațiile și rezultatele avute.

Zilele acestea au avut loc ultimele meciuri în turneul de la Moscova, din Cupa CEV, cu participarea a patru echipe. Gălățenii au debutat cu succes, învingând echipa olandeză din Groningen, cu 3-2. În cealaltă partidă a turneului, victoria le-a revenit gazdelor de la  Dinamo Moscova, 3-0, cu Vojvodina Novi Sad.

Joi seară s-a disputat meciul decisiv pentru accederea în semifinalele Cupei CEV, între învingătoarele primei zile. Întâlnind una din echipele puternice de pe bătrânul continent, elevii lui Sergiu Stancu au fost nevoiți să facă mari eforturi pentru a ține aproape, însă au cedat până la final, 0-3 (15-25, 18-25,16-25). Într-un clasament neoficial, locul întâi este ocupat de Dinamo Moscova, secondată de Arcada. Antrenorul gălățean a abordat meciul cu sextetul de bază: Klapwijk,Bala, Nalobin, Talpă, Jovanovici, Sestan – Cristudor (libero). Au mai jucat: Cantor, Rață, Darlaczi, Stankovici, Stewart, Olteanu și Lescov. Singurul jucător rămas pe bancă a fost americanul Keegan.

Delegația gălățeană a revenit acasă în cursul zilei de ieri.

Citit 1691 ori Ultima modificare Sâmbătă, 19 Decembrie 2020 03:16

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.