Cum a renunțat Oțelul la un fotbalist important

Cum a renunțat Oțelul la un fotbalist important
Curiosul caz al lui Dan Popescu
Evaluaţi acest articol
(14 voturi)

Gruparea gălățeană a ales să renunțe unilateral la contractul cu unul dintre cei mai utilizați jucători din prima parte a campionatului.

Pe lângă întăririle necesare pentru a aborda partea a doua a sezonului, în care obiectivul este promovarea în liga secundă, cei de la Oțelul au lucrat și la partea de remaniere a lotului, renunțându-se la mai mulți jucători. Unul dintre aceștia este Dan Popescu, liderul minutelor petrecute pe teren în prima parte a campionatului, a cărui reziliere a fost anunțată pe site-ul oficial chiar de ziua acestuia.

”...anunță că a încheiat raporturile contractuale cu jucătorii Dan Popescu și Andreas Iani, în timp ce mijlocașul Mihnea Vlad s-a alăturat lotului oțelar și va semna în zilele următoare. Ambii fotbaliști cu care Oțelul a încetat colaborarea au solicitat rezilierea contractelor, Dan Popescu declarându-se nemulțumit de condițiile actuale, deși clubul a încercat permanent să asigure condiții decente atât sportiv, cât și logistic, în timp ce Andreas Iani se va angrena în alte activități ce nu vor avea în prim-plan domeniul fotbalistic”, se arată într-o parte a comunicatului oficial din partea ASC Oțelul.

Astfel, dintre cei care au avut o contribuție importantă în prima parte a sezonului, lista plecărilor a prins contur cu Andreas Iani (jucător sosit în vară sub formă de împrumut de la Viitorul), Marius Matei (trecut la Avântul Valea Mărului) și Dan Popescu, aflat în conflict cu cei din cadrul clubului.

Indignat de tratamentul la care a fost supus, Dan Popescu, fundaș stânga care a evoluat în cariera sa în 87 de partide pentru Oțelul, dacă le punem la socoteală și pe cele din Liga I, spune că momentan situaţia între cele două părţi este confuză și consideră că a fost nedreptățit de ultimele decizii.

Odată cu denunțarea contractului cu Dan Popescu, Oțelul mai are un singur fundaș stânga în lot, Marius Sevastian. 

Nouă goluri în „amicale”

Două dintre echipele gălăţene din Liga a III-a au susţinut, în weekend, noi jocuri de verificare. Sporting Lieşti a întâlnit o colegă de eşalon – Viitorul Ianca, pe care a depăşit-o la un scor categoric: 7-0. Marcatori: Mucuţă 2, Voicu, Iancu, Ţicămucă, Chiriac şi Grădinaru. Tot un joc între două colege de competiţie a avut loc şi la Galaţi, între Oţelul şi CSM Rm. Sărat, meci încheiat cu victoria „oţelarilor”, scor 2-1 (autorii golurilor – Sârghi şi Petrache). Miercuri şi sâmbătă sunt programate alte meciuri: Oţelul, cu Sporting Juniorul Vaslui şi Metalul Buzău, respectiv, Lieşti cu Metalul Buzău şi CSM Rm. Sărat.

Citit 2582 ori Ultima modificare Marți, 23 Februarie 2021 21:58

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.