Patricia Țig, pe locul 61 în lume

Patricia Țig, pe locul 61 în lume
Evaluaţi acest articol
(6 voturi)

TENIS. A fost făcut public clasamentul WTA (Asociaţia Tenismanelor Profesioniste) pentru săptămâna 1-7 martie. Gălăţeanca Patricia Țig (Arcada) a ajuns pe locul 61 în lume, în vreme ce Sorana Cîrstea se menține pe poziţia 67. Tot în staționare este și Irina Begu, pe locul 72. În fine, chiar pe ultima treaptă din Top 100 rămâne Ana Bogdan. Simona Halep se află pe locul 3, lider este Ashleigh Barty, cu un avans considerabil, iar pe poziţia secundă este Naomi Osaka, învingătoarea de la Australian Open.

FOTBAL. Încă două meciuri de verificare înainte de startul returului Ligii a III-a de fotbal se vor disputa astăzi. Oţelul joacă cu CSM Galaţi, în timp ce Sporting Lieşti întâlneşte echipa brăileană Stars.

VOLEI. În weekend, Sala "Dunărea" din Galaţi va găzdui turneul al treilea al Diviziei A1 de volei feminin. În cele trei zile se vor întâlni gazdele de la CSU Belor şi echipele oaspete Dinamo Bucureşti şi "U" Cluj.

ARBITRAJ. La meciul Chindia Târgovişte - "U" Craiova, din sferturile de finală ale "Cupei României" la fotbal, a fost prezent şi gălăţeanul Adrian Viorel Cojocaru, în calitate de al patrulea arbitru. Mâine se va afla în arenă şi un arbitru asistent din Galaţi - Florin Vişan, la partida Dunărea Călăraşi - Dinamo.

Citit 784 ori Ultima modificare Marți, 02 Martie 2021 23:12

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.