Restart în lupta pentru promovare! Cele trei echipe gălățene de FOTBAL își reiau jocurile oficiale

Restart în lupta pentru promovare! Cele trei echipe gălățene de FOTBAL își reiau jocurile oficiale
Evaluaţi acest articol
(6 voturi)

Oțelul va juca astăzi, cu Avântul Valea Mărului, iar Sporting Liești la Făurei, în prima rundă programată în 2021 a Ligii a III-a.

De astăzi reîncepe cursa celor de la Oțelul pentru a reuși să obțină promovarea mult-dorită de către întreaga suflare gălățeană. Drumul se reia chiar din Galați, de pe stadionul Portul Roșu, acolo unde adversară îi va fi Avântul Valea Mărului. Vălmărenii au adoptat o nouă casă pentru partea a doua a sezonului întrucât arena din localitate suportă modificări de modernizare. Oțelul pornește de pe locul secund, cu 22 de puncte acumulate, al egalitate cu liderul Dacia Unirea Brăila și cu patru lungimi peste ocupanta locului trei – CSM Focșani. Vă reamintim faptul că primele două vor juca apoi două runde de baraj de promovare, alături de primele două din Seria I. Meciul are o miză importantă și pentru Avântul Valea Mărului, care se află în luptă pentru evitarea retrogradării.

Pentru a reuși promovarea, Oțelul s-a întărit în această pauză competițională cu trei jucători, Stelian Cucu (Concordia Chiajna), George Bârlădeanu (Sporting Liești) și Marquinhos (Indonezia). Dintre aceștia, niciunul nu este disponibil la această oră pentru a debuta la Oțelul chiar astăzi, cu Valea Mărului.

Petre Grigoraș s-a declarat mulțumit de campania de achiziții a gălățenilor. ” Sunt foarte mulțumit de cei trei jucători pe care am reușit să-i aducem. Nu cred că ne trebuiau mai mulți, toți trei sunt jucători de valoare, așa că sunt foarte mulțumit că am reușit să-i transferăm. Sunt jucători care ne vor ajuta pe parcursul sezonului, sunt convins”, a punctat antrenorul Oțelului.

La confruntarea cu Avântul Valea Mărului, echipa roș-alb-albastră va da peste mai mulți foști componenți ai lotului său, printre care și Marius Matei, golgheterul ultimelor sezoane de la Oțelul. Acesta a și reușit să marcheze chiar cu Avântul Valea Mărului, scor 2-0, în tur.

Testul COVID a fost trecut cu brio

Una dintre marile încercări ale acestei perioade pentru echipele cu obiective importante este aceea de a trece cu bine peste testele pentru depistarea coronavirusului. La Oțelul au ieșit toate testele negative, în vreme ce la echipa din Valea Mărului a fost testat un singur jucător pozitiv. Partida dintre Avântul și Oțelul se va disputa de la ora 15,00 și va putea fi urmărită live video pe contul oficial de Facebook al celor de la SC Oțelul Galați.

Altfel, Sporting Liești va juca în deplasare la CS Făurei, în tentativa de a se clasa pe podium la finalul sezonului. Celelalte partide din etapa a XI-a sunt: CSM Focșani – CSM Bacău, Viitorul Ianca – Dacia Unirea Brăila și CSM Rm. Sărat – Sportul Chiscani.

Citit 1299 ori Ultima modificare Vineri, 12 Martie 2021 23:36

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.