Scorul campionatului de FOTBAL, la Galați Oțelul se distanțează în lupta pentru promovare

Scorul campionatului de FOTBAL, la Galați Oțelul se distanțează în lupta pentru promovare
Evaluaţi acest articol
(23 voturi)

Gruparea gălățeană a reușit scorul campionatului și, în același timp, distanțarea față de ocupanta locului secund.

Oțelul traversează o perioadă bună din punct de vedere sportiv, iar acest lucru a fost confirmat încă o dată după succesul, scor 11-0, cu CS Făurei. Gălățenii n-au avut deloc emoții cu penultima clasată a seriei a doua din cel de-al treilea eșalon, iar până la pauză scorul s-a făcut 4-0 după reușitele semnate de Păun (min. 4 și 32), Răducan (43) și Gavrilă (45). După pauză diferența avea să devină și mai mare, Păun fiind același care a dat din nou tonul la goluri marcate, prin reușitele din minutele 53 și 61. Intrat după pauză, atacantul George Cîrjan a reușit un hat-trick (min. 70, 72 și 90), iar pe lista marcatorilor și-au mai trecut numele Stoian și Neagu. Scorul de 11-0 este cel mai mare înregistrat în acest sezon al ligii a treia de către o echipă, doar într-o singură altă ocazie s-a mai întâmplat o astfel de diferență.

Oțelul: Dinu – Farcaș, Sîrghi, Cucu, Ghiocel – Neagu, Dobre – Gavrilă, Păun, Nica – Răducan. Au mai intrat: Marquinhos, Petrache, Cireș, Stoian și Cîrjan.

Pe lângă succesul concludent, gălățenii au beneficiat și de remiza celor de la Dacia Unirea Brăila, scor 1-1, cu CSM Bacău, astfel că s-au distanțat la trei puncte față de ocupanta locului secund. Podiumul este completat de CSM Focșani, la șase puncte distanță, după ce a câștigat, scor 4-0, la Chiscani.

Oțelul va juca în runda viitoare la Bacău, împotriva celor de la CSM, formație care le-a încurcat până acum pe CSM Focșani și Dacia Unirea Brăila în retur.

Derbi interesant la Liești

Meciul derbi județean dintre Sporting și Avântul a oferit numeroase faze de joc interesant, în ciuda faptului că tabela a arătat la final doar 1-0. Gazdele au jucat la victorie, și-au creat ocazii de gol, o dată au nimerit și bara, prin Voicu, și au punctat decisiv înspre finalul meciului. În minutul 72, Mucuță a frucitficat o centrare venită de la Alexandru Stan pentru trei puncte. Nevoia de puncte a vălmărenilor n-a avut finalizare. Marius Matei a fost aproape de gol, dar o dată balonul a fost oprit de bară, iar spre final Vădeanu a avut o dublă-intervenție la acțiunile lui Năpârlică și Gâță. Sporting a ajuns la 26 de puncte, în vreme ce oaspeții au rămas la zece.

Sporting: Vădeanu – I. Iancu, Voicu, Maftei, Manău – Munchiu, Mihu, Al. Stan, Zărnescu – Milea, Grigoraș. Au mai intrat: Mucuță, Moldoveanu, Chiriac, Manea și Bucevschi.

Avântul: Vlasie – G. Popa, Iacob, Moise, Hilohi – Gâță, Murgoci – Partenie, Năpârlică, Drăgan – Matei.

Ambele echipe vor juca în deplasare în runda viitoare, Lieștiul la Dacia Unirea Brăila, în vreme ce Avântul la Viitorul Ianca.

Citit 3876 ori Ultima modificare Marți, 06 Aprilie 2021 00:16

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.