Evaluaţi acest articol
(3 voturi)
Fii primul care postează comentarii!

În meciul etapei a treia a turneului play-off din Liga I, gălățencele de la FC Universitatea au reușit să producă surpriza etapei, scor 0-0, cu multipla campioană Universitatea Olimpia Cluj. Este pentru a doua oară când se înregistrează un astfel de deznodământ între cele două formații (1-1, în sezonul trecut), una din rarele situații din Liga I în care clujencele ies de pe teren fără toate punctele. În mod evident, oaspetele au dominat disputa, dar au fost și momente bune în care elevele profesorului David Asandei s-au ridicat la nivelul adversarelor. Acestea au avut și câteva situații de poartă care ar fi putut amplifica supriza. Autoarele acestor momente: Mardari, șut alături de la șase metri de poartă, "capul" lui Bențoiu respins de defensiva clujeană şi tot cu capul o acțiune finalizată puțin pe lângă țintă de moldoveanca Mardari. De remarcat la acest joc și prestația portarului nostru, care a fost la înălțime.
La oaspete au evoluat și trei jucătoare care în sezonul precedent au fost la FC Universitatea: Maria Stamate, Carmen Marcu și Cristina Cerescu.
Gălățencele au evoluat în formula: Georgiana Bobocea - Nicoleta Lepădatu, Nina Anca, Sandra Oprică, Nadia Petrovskaia - Alexandra Ivan, Monica Bențoiu, Irina Topal, Daniela Mardari - Valeria Postol, Alexandra Condrea. Pe foaia de arbitraj au mai fost trecute: Roxana Pazargic, Valentina Ivan, Diana Stoian și Ioana Sfetcu.
Următorul meci se va disputa în deplasare, la Piroş Security Arad.

Citit 877 ori Ultima modificare Luni, 19 Aprilie 2021 17:26

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro