FC Universitatea, la al doilea egal contra campioanelor

FC Universitatea, la al doilea egal contra campioanelor
Evaluaţi acest articol
(4 voturi)

În meciul etapei a treia a turneului play-off din Liga I, gălățencele de la FC Universitatea au reușit să producă surpriza etapei, scor 0-0, cu multipla campioană Universitatea Olimpia Cluj. Este pentru a doua oară când se înregistrează un astfel de deznodământ între cele două formații (1-1, în sezonul trecut), una din rarele situații din Liga I în care clujencele ies de pe teren fără toate punctele. În mod evident, oaspetele au dominat disputa, dar au fost și momente bune în care elevele profesorului David Asandei s-au ridicat la nivelul adversarelor. Acestea au avut și câteva situații de poartă care ar fi putut amplifica supriza. Autoarele acestor momente: Mardari, șut alături de la șase metri de poartă, "capul" lui Bențoiu respins de defensiva clujeană şi tot cu capul o acțiune finalizată puțin pe lângă țintă de moldoveanca Mardari. De remarcat la acest joc și prestația portarului nostru, care a fost la înălțime.

La oaspete au evoluat și trei jucătoare care în sezonul precedent au fost la FC Universitatea: Maria Stamate, Carmen Marcu și Cristina Cerescu.

Gălățencele au evoluat în formula: Georgiana Bobocea - Nicoleta Lepădatu, Nina Anca, Sandra Oprică, Nadia Petrovskaia - Alexandra Ivan, Monica Bențoiu, Irina Topal, Daniela Mardari - Valeria Postol, Alexandra Condrea. Pe foaia de arbitraj au mai fost trecute: Roxana Pazargic, Valentina Ivan, Diana Stoian și Ioana Sfetcu.

Următorul meci se va disputa în deplasare, la Piroş Security Arad.

Citit 1367 ori Ultima modificare Luni, 19 Aprilie 2021 17:26

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.