FC Universitatea, la al cincilea insucces în play-off

FC Universitatea, la al cincilea insucces în play-off
Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

Misiunea echipei gălățene în turneul play-off devine din ce în ce mai dificilă. Cu un singur rezultat de egalitate (tocmai în compania multiplei campioane Olimpia Cluj) și cinci înfrângeri, Universitatea nu reușește să părăsească locul al șaselea, ultimul din play-off. În această perioadă a fost și o victorie, 8-2 în "Cupa României", dar și o altă înfrângere, 1-3 la Neptun Constanța, în cadrul aceleași competiții. Nu sunt rezultate de invidiat, cum de invidiat nu este nici situația financiară a clubului, care face mari eforturi de a încheia cu fruntea sus competiția.

Duminică, echipa antrenată de către David Asandei, ajutat de Gabriel Călinescu și Gheorghe Cucu, a cedat la un scor de neprezentare, 0-3, în fața bistrițencelor de la Heniu Prundu Burgăului. După 0-1 la pauză, tabela a arătat la final 0-3. Gălățencele nu au putut beneficia la acest joc de serviciile Irinei Topal, iar Valeria Postol a intrat nerefăcută, fiind nevoită să părăsească terenul în minutul 20 (înlocuită cu Lidia Moacă). Gazdele au încercat să apară în joc, au avut câteva acțiuni, prin Monica Bențoiu și Nina Anca, dar nu au reușit mai mult.

Echipa de start: Roxana Pazargic - Alexandra Ivan, Nina Anca, Sandra Oprică, Valentina Ivan - Nicoleta Lepădatu, Daniela Mardari, Nadia Petrovskaia, Monica Bențoiu, Ioana Sfetcu - Valeria Postol. Au mai intrat: Lidia Moacă, Andreea Surcică și Alexandra Condrea. Pe foaia de arbitraj a mai fost trecută doar Georgiana Bobocea, al doilea portar.

"Mai avem de disputat patru partide, vrem să ne prezentăm la toate, dar, din păcate, nu se prea vede o revenire financiară. Așteptăm un sprijin de la Primărie, poate și de la vreun sponsor, pentru că suntem înglodați în datorii", ne-a declarat Gabriel Călinescu, președintele clubului.

Citit 1135 ori Ultima modificare Luni, 10 Mai 2021 21:02

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.